Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Imzalar an meselesi...

e6587c9bef6cb2ee4375737ade5170d5.jpg

Ekli dosyayı görüntüle 49936
Hünkar Mutlu: "Gazişehir FK, Adem Büyük ile anlaşma noktasına kadar gelmişti. Ancak sonrasında Adem'e Galatasaray'dan teklif geldi. Adem Büyük, Galatasaray'da oynayabilmek için 2 milyon TL daha fazla teklif veren takımları reddetti." (TRT Spor)

Bu adama her geçen gün ısınıyorum bakalım.

Kuyruklu yalan.. burada da yazdım ademin 7- 8 ay önce Malatya forması isteyen bir arkadaşa Galatasaray forması gönderirim diye bir lafı olmuştu o iş sene ortası bitmiş zaten.. Tabi o zaman gerçek olduğuna ihtimal vermediğim için iplememiştim..

Tüm kulüplere genel bir soruşturma bu. Birde artık kendi futbolcumuza sürekli bok atma derdi olmasa keşke taraftarda beğenmeyebilirsin ama sürekli bir bok atma bence gereksiz.
haklısın ama marcao luyindama ve feg haric bok atılmayan futbolcu yok sanki su kadrodan

Kuyruklu yalan.. burada da yazdım ademin 7- 8 ay önce Malatya forması isteyen bir arkadaşa Galatasaray forması gönderirim diye bir lafı olmuştu o iş sene ortası bitmiş zaten.. Tabi o zaman gerçek olduğuna ihtimal vermediğim için iplememiştim..
o farklı bu farklı belki daha yüksek teklif eden olmuştur

Porto ile sözleşmesi sona eren Yacine Brahimi'nin Türkiye'den gelen teklifleri reddettiği açıklandı. Oyuncuyla ilgilenen Türk takımları:
Galatasaray
Fenerbahçe
Beşiktaş

Gelecek sezon forvetlerimiz cagne ve okaka olacak gibi gorunmekte.

Diagne'nin 13'e gidecegini düşünüyorum. Yunustan 3 milyon gelse muhtemelen 16 milyon avro olacak.

4 Muric
4 Banega
3.8 Luyundama
2.5 Onyekuru

TToplam 15.5 yapar.

1 Forvet vede 1 tanede orta saha kiralıcaz (JM Seri)

1 Oyuncu daha göndermek zorundayız. Yada boştaki forvet oyuncularından birine mitili atacaz.

Ekli dosyayı görüntüle 49936
Hünkar Mutlu: "Gazişehir FK, Adem Büyük ile anlaşma noktasına kadar gelmişti. Ancak sonrasında Adem'e Galatasaray'dan teklif geldi. Adem Büyük, Galatasaray'da oynayabilmek için 2 milyon TL daha fazla teklif veren takımları reddetti." (TRT Spor)

Bu adama her geçen gün ısınıyorum bakalım.

Necati’yi Umut ve Eren ile eşdeğer bulan adam Adem’e de ısınır tabii :)

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Sarı-kırmızılılar, "Kalitesi ve pozisyon bilgisi yüksek, solak bir stoper Marcao" ifadesi kullanarak bonservis bedelini 25 milyon Euro olarak belirledi. (Fotomaç)

Kulüp olarak bir an önce Premier lig takımlarının uyguladığı modele gecmemiz gerek M.City ve Chelsea her sezon bir sürü adamı kiralıyor ve gelişimlerini takip ediyor bunu yapmaya baslamaliyiz Ozornwafor tarzı adamlara yatırım yapıp kiralamak gerek kendi alt yapimizdan yetişen oyuncular içinde geçerli bu durum ...

Yalnız benim korkum şimdi bu Suudi klüplerinde sorun varsa bizde Fernandoyu ispanyaya gönderirsek işin sonu josef de souza falan olmaz umarım. Guilianoyu öneren onuda önerir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt