Ersin Uslu
Kırmızı Üye
- 18 Ağustos 2011
- 2.015
- 1.071
- 1.413
Yallah antuya kalbini kırdırma.Uslu uslu otur ersin uslu
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yallah antuya kalbini kırdırma.Uslu uslu otur ersin uslu
Ekli dosyayı görüntüle 49936
Hünkar Mutlu: "Gazişehir FK, Adem Büyük ile anlaşma noktasına kadar gelmişti. Ancak sonrasında Adem'e Galatasaray'dan teklif geldi. Adem Büyük, Galatasaray'da oynayabilmek için 2 milyon TL daha fazla teklif veren takımları reddetti." (TRT Spor)
Bu adama her geçen gün ısınıyorum bakalım.
haklısın ama marcao luyindama ve feg haric bok atılmayan futbolcu yok sanki su kadrodanTüm kulüplere genel bir soruşturma bu. Birde artık kendi futbolcumuza sürekli bok atma derdi olmasa keşke taraftarda beğenmeyebilirsin ama sürekli bir bok atma bence gereksiz.
Allah aşkına kırsana sen kimsin ki biz antuyu sadece dalga geçmek için okuruz hala comolliye inanan koyun dolu orası böyle oldukça çok dalga geçeriz deYallah antuya kalbini kırdırma.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
o farklı bu farklı belki daha yüksek teklif eden olmuşturKuyruklu yalan.. burada da yazdım ademin 7- 8 ay önce Malatya forması isteyen bir arkadaşa Galatasaray forması gönderirim diye bir lafı olmuştu o iş sene ortası bitmiş zaten.. Tabi o zaman gerçek olduğuna ihtimal vermediğim için iplememiştim..
Diagne:nin muhtemelen bonservis fiyatı 15'lerden 10'a inecek. Senegal maçlarında oynasa elimiz güçlü olurdu ama
Levent Tüzemen: "Bildiğim kadarıyla Diagne satıldı."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ekli dosyayı görüntüle 49936
Hünkar Mutlu: "Gazişehir FK, Adem Büyük ile anlaşma noktasına kadar gelmişti. Ancak sonrasında Adem'e Galatasaray'dan teklif geldi. Adem Büyük, Galatasaray'da oynayabilmek için 2 milyon TL daha fazla teklif veren takımları reddetti." (TRT Spor)
Bu adama her geçen gün ısınıyorum bakalım.
Sarı-kırmızılılar, "Kalitesi ve pozisyon bilgisi yüksek, solak bir stoper Marcao" ifadesi kullanarak bonservis bedelini 25 milyon Euro olarak belirledi. (Fotomaç)