- 20 Haziran 2011
- 60.981
- 69.408
- 4.758
Sa duyumcunuz geldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
VarLuyindama'nın takımından alacağımız oyuncu var mı? Başkanları açıklama yapmıştı parasızlıktan Luyindama'yı satmak zorunda kaldık demişti.
Standard Lüttich - Vereinsprofil
para mı yok.20 milyona İnter’den bir ortasaha oyuncusu bir de defans oyuncusu alıyorlarLuyindama'nın takımından alacağımız oyuncu var mı? Başkanları açıklama yapmıştı parasızlıktan Luyindama'yı satmak zorunda kaldık demişti.
Standard Lüttich - Vereinsprofil
para mı yok.20 milyona İnter’den bir ortasaha oyuncusu bir de defans oyuncusu alıyorlar
.Seneye emin olduğum tek şey çift forvet oynamayacağımızdır
Yok sana birşey demedim hocam başkanları yalancı onu belirtmek istedimBaşkanları açıklama yapmıştı. Ne bileyim ben takımın muhasebecisi miyim?
Başkanları açıklama yapmıştı. Ne bileyim ben takımın muhasebecisi miyim?
Guvenilir kaynaktan aldigim bilgiye gore 2 ay gibi 1 sure icinde mutlaka min 3 adet transfer ekibimize katilacak
Uza zukiKolpaya son verelim Serkan.
:red::red::red:
Buna bir redface giderdi be.. Forum yonetimine duyurulur
Guvenilir kaynaktan aldigim bilgiye gore 2 ay gibi 1 sure icinde mutlaka min 3 adet transfer ekibimize katilacak