- 5 Temmuz 2012
- 32.826
- 21.852
- 2.783
Neyse cok yukseldim
Hadi iyi geceler sjjsjsjsj
Hadi iyi geceler sjjsjsjsj
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Madem bunu yazacak kadar guveniyor kendine birak da dava acilsin egriyi dogruyu ogrenelim o halde. Belki bu iletisimle butun kanitlar birlesir de bambaska bir gercekle karsilasiriz nerden bilebilirsin. Komisyon u bir hakaret degildir, turk sporunun derinlerine islemis bir konu hakkindaki iddiadir.
Yalpalaya Yalpalaya başarılı olduk ya. Şimdi ligin sana şaibeli maçlarından bir kaçını hatırlatayım. İçeride dışarıda fener maçı. Konya maçı. İlk oynanan Akhisar kupa maçı. Bunlar ilk aklıma gelenler. Bu maçlarda olan olaylar olmasaydı ligin gidişatı daha farklı olmaz mıydı. Hem puan hem de motivasyon olarak bir şekilde geride bıraktırıldık.
17 takım cl maçının olduğu gün sana karşı bildiri yayınladı. Teknik direktör 10 maç ceza aldı oyuncular ceza aldı. Sakatlıklar oldu VS. Bu halde iken bu kadar puan farkını kapatıp şampiyon olmak başarı değil mi?
Kusura bakmayın da futbol ya da herhangi bir spor dalı robotik olarak yapılan ve başarı kazanılan birşey değil.
Cem Aydan annenizin fahişe olduğu iddia edildi yazsın biri hadi o zaman. Nasıl bir gerçekle karşılacağız görelim diyorum ben de.Siz bunu tehdit olarak algılıyorsunuz 1. Düşünce özgürlüğü diyorsunuz 2. Hiç öyle değil diyorum ben de. Bütün kanıtları toplayıp iddia edeceksin. Önce toplayacaksın sonra iddia edeceksin. Yoksa işte renktaşımız sormuş ispat et komisyoncu olduğunu diye. Etsin, alkışlayalım, haklıymış diyelim, Fatih Terim'i ne kadar kısa sürede kulüpten uzaklaştıracağız görelim. Ftsporlu değiliz yani. Ki hataları da çoktur hocanın. Hemen aklıma gelen duran top yıllardır çalıştırmaz. Frikik organizasyonu çalıştırmaz
Bir hakaretin sonuna iddia ediyorum derseniz mahkeme de diyor ki gel bakalım ispat et. Onun için var ya mahkemeler. Haklarımızı koruyabilelim diye. Konu başka bir yere gidiyor. Sizin iyi niyetinizi anlıyorum ben de, annemin fahişe olduğunu iddia edene fikirlerini sormam, iyi niyetli de bakmam gerekeni yaparım diyorum. Başkası yapmıyorsa yapmıyordur bu suç teşkil ettiğini değiştirmez.
Empatiyi Fatih Terim'e yapsanız ya da çocuklarına daha iyi algılanabilir belki durum. Bilemiyorum tabi.
Hukuk bilip bilmedigini bilemem. Seni sınava çekecek halim yok. Hukuki konularda yanlış şeyler yazarsan hukuk bilmedigini düşünmem normal.Evet. Hukuk biliyorum biraz galiba. Yeni nesil alıştı ona buna hakaret, küfür, iftira sosyal medya üzerinden. Bunlarla ilgilenen kimse de olmadığı için bu da normal geliyor insanlara. Bundan rahatsız olmak suç olacak utanmasak. Yarın bir gün başınıza bela alırsınız ciddiye alınmaya başlandığında. Bir de insanlar Teknik Direktörümüzü sevebilir. Sizin annenizi sevdiğiniz gibi. Annenize iftira atılmasını fikir özgürlüğü olarak görmüyorsunuzdur herhalde? Fatih Terim'i beğenenler de görmüyor.
iddianın kendisini savunmuyorum
doksanları bilmem de şu anda hocanın komisyon filan ihtiyacı olacağı kanaatinde değilim
ama sizin yanıldığınız şey şahsınızla galaasaray teknik direktörü aynı değerlendirilmiyor hukukta
terim bu transfere niye evet dedi komisyon mu alıyor demek suç olamaz çünkü kamuya mal olmuş bir adama dair kamuyounun kamu yararını gözeten bir iddiası var
sizin böyle bir statütünüz olmadığı için size edilecek hakaretler aynı kategoride olmaz
instagram hesabından galatasaray yazısını kaldırmış futbolcu.
sanırım sevilla işi ciddiye biniyor.
fernando francisco reges
Hukuk bilip bilmedigini bilemem. Seni sınava çekecek halim yok. Hukuki konularda yanlış şeyler yazarsan hukuk bilmedigini düşünmem normal.
Tartısmaya sebep olan konu yazılanların hukuki olarak suc teskil edip etmemesi degil. Dursun Özbek hakkında yazılan iftira ve hakaretleri toplasak faturası bayagı bir yüklü olur. Fakat sanırım Dursun Özbek'i seven kimse olmadıgı için ona hakaret etmek serbest.
Insanlar Fatih Terim'i sevebilir, ben de severim Terim'i. Sevmeyebilir de. Bu durum sevmeyenlere Terim'i elestirme hakkı verir ama sevenlere sevmeyenleri elestirme hakkı vermez.
Annem eger milyonlarca taraftarı olan bir futbol takımının teknik direktörü olsaydı her türlü elestiriyi, hakareti hosuma gitmese bile normal karsılardım.