Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madem bunu yazacak kadar guveniyor kendine birak da dava acilsin egriyi dogruyu ogrenelim o halde. Belki bu iletisimle butun kanitlar birlesir de bambaska bir gercekle karsilasiriz nerden bilebilirsin. Komisyon u bir hakaret degildir, turk sporunun derinlerine islemis bir konu hakkindaki iddiadir.

Cem Aydan annenizin fahişe olduğu iddia edildi yazsın biri hadi o zaman. Nasıl bir gerçekle karşılacağız görelim diyorum ben de. :D Siz bunu tehdit olarak algılıyorsunuz 1. Düşünce özgürlüğü diyorsunuz 2. Hiç öyle değil diyorum ben de. Bütün kanıtları toplayıp iddia edeceksin. Önce toplayacaksın sonra iddia edeceksin. Yoksa işte renktaşımız sormuş ispat et komisyoncu olduğunu diye. Etsin, alkışlayalım, haklıymış diyelim, Fatih Terim'i ne kadar kısa sürede kulüpten uzaklaştıracağız görelim. Ftsporlu değiliz yani. Ki hataları da çoktur hocanın. Hemen aklıma gelen duran top yıllardır çalıştırmaz. Frikik organizasyonu çalıştırmaz

Bir hakaretin/iftiranın sonuna iddia ediyorum derseniz mahkeme de diyor ki gel bakalım ispat et. Onun için var ya mahkemeler. Haklarımızı koruyabilelim diye. Konu başka bir yere gidiyor. Sizin iyi niyetinizi anlıyorum ben de, annemin fahişe olduğunu iddia edene fikirlerini sormam, iyi niyetli de bakmam gerekeni yaparım diyorum. Başkası yapmıyorsa yapmıyordur bu suç teşkil etmesini değiştirmez.

Empatiyi Fatih Terim'e yapsanız ya da çocuklarına daha iyi algılanabilir belki durum. Bilemiyorum tabi.

Yalpalaya Yalpalaya başarılı olduk ya. Şimdi ligin sana şaibeli maçlarından bir kaçını hatırlatayım. İçeride dışarıda fener maçı. Konya maçı. İlk oynanan Akhisar kupa maçı. Bunlar ilk aklıma gelenler. Bu maçlarda olan olaylar olmasaydı ligin gidişatı daha farklı olmaz mıydı. Hem puan hem de motivasyon olarak bir şekilde geride bıraktırıldık.

17 takım cl maçının olduğu gün sana karşı bildiri yayınladı. Teknik direktör 10 maç ceza aldı oyuncular ceza aldı. Sakatlıklar oldu VS. Bu halde iken bu kadar puan farkını kapatıp şampiyon olmak başarı değil mi?

Kusura bakmayın da futbol ya da herhangi bir spor dalı robotik olarak yapılan ve başarı kazanılan birşey değil.

Rezaletlerle dolu bir sezon gecirdik. Ama onlar adilik yaptikca bizim motivasyonumuz artti. Iman gucuyle sampiyon olduk desek yeridir. son basak macinda net 2 golumuz iptal edildi. saydirana kadar attik. bir daha iptal etse, bir daha atacaktik. Ama bu bile bizim kotu futbol oynadigimiz gercegini degistirmiyor. Bunun kaniti da avrupa maclari.

Simdi bazi arkadaslar Avrupa yi baz almamak gerektigini, fazla takilmamak gerektigini soyleyebilir. Ekonomik gucumuzun Avrupa da basariya-yetmeyecegini soyleyebilir. Ama Galatasarayli isen Avrupa yi bosveremezsin. Avrupa hedefi olmayan tam Galatasarayli degildir. Biz Avrupa da varolmak istiyorsak Terimin kadro planlamasinda ciddi degisikliklere gitmesi sart. Bu sekilde anca ligi aliriz ve ya alamayiz. Tr ligini kazanmakla imparator olamaz kimse. Tr ligi sampiyonlugu Danimarka ligi sampiyonlugundan daha prestijli degil.

gs sözlükte yazan gurpegi eğer seri ile alakalı bir şey yazdı ise bir gelişme var demek ki. kendisi güvenilir bir yazardır. duyum değil bilgi verdi hep

Cem Aydan annenizin fahişe olduğu iddia edildi yazsın biri hadi o zaman. Nasıl bir gerçekle karşılacağız görelim diyorum ben de. :D Siz bunu tehdit olarak algılıyorsunuz 1. Düşünce özgürlüğü diyorsunuz 2. Hiç öyle değil diyorum ben de. Bütün kanıtları toplayıp iddia edeceksin. Önce toplayacaksın sonra iddia edeceksin. Yoksa işte renktaşımız sormuş ispat et komisyoncu olduğunu diye. Etsin, alkışlayalım, haklıymış diyelim, Fatih Terim'i ne kadar kısa sürede kulüpten uzaklaştıracağız görelim. Ftsporlu değiliz yani. Ki hataları da çoktur hocanın. Hemen aklıma gelen duran top yıllardır çalıştırmaz. Frikik organizasyonu çalıştırmaz

Bir hakaretin sonuna iddia ediyorum derseniz mahkeme de diyor ki gel bakalım ispat et. Onun için var ya mahkemeler. Haklarımızı koruyabilelim diye. Konu başka bir yere gidiyor. Sizin iyi niyetinizi anlıyorum ben de, annemin fahişe olduğunu iddia edene fikirlerini sormam, iyi niyetli de bakmam gerekeni yaparım diyorum. Başkası yapmıyorsa yapmıyordur bu suç teşkil ettiğini değiştirmez.

Empatiyi Fatih Terim'e yapsanız ya da çocuklarına daha iyi algılanabilir belki durum. Bilemiyorum tabi.

iddianın kendisini savunmuyorum

doksanları bilmem de şu anda hocanın komisyon filan ihtiyacı olacağı kanaatinde değilim

ama sizin yanıldığınız şey şahsınızla galaasaray teknik direktörü aynı değerlendirilmiyor hukukta

terim bu transfere niye evet dedi komisyon mu alıyor demek suç olamaz çünkü kamuya mal olmuş bir adama dair kamuyounun kamu yararını gözeten bir iddiası var

sizin böyle bir statütünüz olmadığı için size edilecek hakaretler aynı kategoride olmaz

Bu hafta yerli transferlerini bitiririz.

Banega'ya ulaşmak için kaç hafta bekleyeceğiz bakalım

Evet. Hukuk biliyorum biraz galiba. Yeni nesil alıştı ona buna hakaret, küfür, iftira sosyal medya üzerinden. Bunlarla ilgilenen kimse de olmadığı için bu da normal geliyor insanlara. Bundan rahatsız olmak suç olacak utanmasak. Yarın bir gün başınıza bela alırsınız ciddiye alınmaya başlandığında. Bir de insanlar Teknik Direktörümüzü sevebilir. Sizin annenizi sevdiğiniz gibi. Annenize iftira atılmasını fikir özgürlüğü olarak görmüyorsunuzdur herhalde? Fatih Terim'i beğenenler de görmüyor.
Hukuk bilip bilmedigini bilemem. Seni sınava çekecek halim yok. Hukuki konularda yanlış şeyler yazarsan hukuk bilmedigini düşünmem normal.

Tartısmaya sebep olan konu yazılanların hukuki olarak suc teskil edip etmemesi degil. Dursun Özbek hakkında yazılan iftira ve hakaretleri toplasak faturası bayagı bir yüklü olur. Fakat sanırım Dursun Özbek'i seven kimse olmadıgı için ona hakaret etmek serbest.

Insanlar Fatih Terim'i sevebilir, ben de severim Terim'i. Sevmeyebilir de. Bu durum sevmeyenlere Terim'i elestirme hakkı verir ama sevenlere sevmeyenleri elestirme hakkı vermez.

Annem eger milyonlarca taraftarı olan bir futbol takımının teknik direktörü olsaydı her türlü elestiriyi, hakareti hosuma gitmese bile normal karsılardım.

iddianın kendisini savunmuyorum

doksanları bilmem de şu anda hocanın komisyon filan ihtiyacı olacağı kanaatinde değilim

ama sizin yanıldığınız şey şahsınızla galaasaray teknik direktörü aynı değerlendirilmiyor hukukta

terim bu transfere niye evet dedi komisyon mu alıyor demek suç olamaz çünkü kamuya mal olmuş bir adama dair kamuyounun kamu yararını gözeten bir iddiası var

sizin böyle bir statütünüz olmadığı için size edilecek hakaretler aynı kategoride olmaz

Hukukun güzel yanı işte. Boldladığım kısımda evet hiç bir sorun yok. "Komisyoncu" diye tanım yaparsanız kamuya mal olmuş olmasına bakılmaz. Bu tespitin ispatı istenir.

bugün emre ile ermanın programına baktım juve ve realin ortasahalarında felaket kalabalık var acaba bir tane düşürebilirmiyiz

Hukuk bilip bilmedigini bilemem. Seni sınava çekecek halim yok. Hukuki konularda yanlış şeyler yazarsan hukuk bilmedigini düşünmem normal.

Tartısmaya sebep olan konu yazılanların hukuki olarak suc teskil edip etmemesi degil. Dursun Özbek hakkında yazılan iftira ve hakaretleri toplasak faturası bayagı bir yüklü olur. Fakat sanırım Dursun Özbek'i seven kimse olmadıgı için ona hakaret etmek serbest.

Insanlar Fatih Terim'i sevebilir, ben de severim Terim'i. Sevmeyebilir de. Bu durum sevmeyenlere Terim'i elestirme hakkı verir ama sevenlere sevmeyenleri elestirme hakkı vermez.

Annem eger milyonlarca taraftarı olan bir futbol takımının teknik direktörü olsaydı her türlü elestiriyi, hakareti hosuma gitmese bile normal karsılardım.

Tartışılan konu hukuki bir suç teşkil edip etmemesi çünkü ispat et diye çıkışıldı arkadaşa. Dursun Özbek'e de yazıldıysa o da suçtur. Hakaret, iftira ve yalan iddialarla yaptğınız şey düşünce özgürlüğü de değil, eleştiri de. Hukuki sonuçları var ve eleştiri ile karıştırılıyor. Yoksa Dursun beye niye yapılsın sizin annenize de yapılmasın. Yapılırsa suç yahu. :D

Fatih Hoca'nın komisyon almasıyla ilgili bir iddiada bulunmak dolandırıcı olduğunu ima etmektir.

Komisyon yediği iddiaları doğru ise hoca, yetkilerinin verdiği gücü, kendi menfaati için kötüye kullanarak, sözleşmeyle bağlı olduğu Galatasaray kulübünü bilinçli olarak zarara uğratmaktır. Kendi çıkarı için kötü yatırımlar yapmakta, menajerlerden belki de kulüpten para yemektedir.

Iyi bir takım görmek için forma alan, bilet alan taraftarın parasını çalmaktadır.

O yüzden bazı iddialar ithama kayar, kelimenin kendisi bir suç teşkil etmese dahi. Dolandırıcılık ya da hırsızlık yaptığı ortaya kanıtsız koyulacak bir iddia/ima değildir.

Tabii bunlar hukuk kuralları çercevesinde. Forum yönetimi eğer kullanıcılarına iddialarını kanıtlama zorunluluğu olmadan istediğine suçlama yapabilme, iftira atabilme imkanını tanıyorsa, ona da bir itirazım yok. Harbiden. Herkes birbirine saysın sövsün, kanıtsız itham etsin.

Takım futbol oynamiyomus.ulan 12-13 kisiden faydalanabildi hoca sadece.gecen seneki gibi sinan,yasin de yoktu.mugdat bi halta yaramadı.zaten federasyon ağımıza etmiş butun sezon hakemlerle siz hala fantazi pesindesiniz...belhandaya sövüyorsunuz,fernandoyu görmüyorsunuz,diagneye gömuyosunuz,ndiayyeyi adamdan saymiyosunuz,mariano bitti diyosunuz sonra da bu adamlardan bi takım yaratilacak ve iyi futbol oynanacak. He oldu paşam 10 maç ceza alıp,12 kişilik bi takıma maç kazandırmak yerine sürekli nasıl daha iyi oynar bu takım diye duusnecekti hoca kara kara

Son olarak oyuncular alınınca fatih hoca istiyosa bu topçuyu bil bildiği vardır deyip,onceden oyuncular istenirken,hocanın adını anmadan yanlış transfer gerek yok diyip fatih hocaya laf ettirmeyen fatih hoca sevdalısı gerizekalı twitter serserilerine bu sözüm. Kardeşim adem büyük yanlış transfer,hoca istediyse.yusuf erdogan ve şener de öyle.ama tutarsa hocayı takdir ederiz

Gece gece ne Fatih terim tartışması yapıyorsunuz yahu?

Kafayımı yediniz beyler yahu.

Midem bozuldu onunla uğraşıyorum bende gece gece :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt