Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vedat Muriç de büyük Hakan potansiyeli var. Hatta ondan daha teknik olanı. Büyük hakan Bursa'dan alındığında Polat ile dalga geçilmişti. Terim sayesinde efsane golcülerden oldu.

Vedat Muriç'te Hakan potansiyeli yok , Burak kadar bile olamaz. Olabileceği en büyük golcü Gökhan Ünaldır , Mehmet Yıldızdır bu ülke için.

Vedat yerli falan da olmayacak bu arada. Menajeri kendi dedi değişecek statüyle beraber seneye yerli olabilir diye :D seneye 1 sene daha geçince kesin olacak diye birşey yok anlayacağınız.

Vedat Muriç de büyük Hakan potansiyeli var. Hatta ondan daha teknik olanı. Büyük hakan Bursa'dan alındığında Polat ile dalga geçilmişti. Terim sayesinde efsane golcülerden oldu.
Hakan'da ki pres, top saklama ve dağıtma, topsuz alanda sürekli koşularla defansı dağıtması, yüksek hava hakimiyeti ve top indirmesi YOK ! Hakan'la kıyaslamak kusura bakma da futbol cehaletidir. Hakan bu Ülke'de gelmiş geçmiş en komple santrafor'dur.

Vedat Muriç'te Hakan potansiyeli yok , Burak kadar bile olamaz. Olabileceği en büyük golcü Gökhan Ünaldır , Mehmet Yıldızdır bu ülke için.
Yazdığın isimlerin futbolcu ve santrafor olmalaı dışından hiç bir ortak özellikleri yok.

Hakan;
-Sırtı dönük oynayabilir,
-takım oyununa katkı sağlar,
-hava toplarına hakim (1,89 boy),
-hücum pres yapabilir,
-adam geçemez, teknik değil,
- gol vuruşları idare eder

Muriç;
-hava toplarına hakim (1,94 boy),
-hücum pres yapabilir,
-adam geçebilir, tekniği fena değil,
-gol vuruşları hakan gibi ya da daha iyi olabilir.

Dolayısıyla futbolculuk özellikleri bakımından kıyaslarsak Terim'in elinde kendisini geliştirebilir. Ki bunu yapacak beceri, karakter ve iadeal kendisinde var.

Hakan şükür ulan adamı övmeye korkuyorum ama farklı bir sporcuydu öyle sporcu az gelir.

Beklediğim gibi Hertha Berlin Grujic'i 1 sene daha kiralamış.

sent via GSC

Arkadaşlar bir tespitim var ırkçılıtan nefret ederim ırkçılıkla zerre alakası yok fizyolojiyle alakalı bir tespittir.

Süper Lig Gol Kralları 2018-2019 - Futbol

son yakın senelerin ligimizde gol krallığı hep kalıplı siyahi oyuncular. takımımızda bu tarz 1 isim şart. boşnak ülkelerinden yakın zamanda aldığımız oyuncuların bizde tutunduğu çok görülmüyor o yüzden bu ülkelerden en fazla hagi kalibresindeki isimler olmalı , muriq stancu'dan falan fazla katkı vermez.

diagne bile gelip 10 gol atabiliyor yarım sezonda.

Hakan'da ki pres, top saklama ve dağıtma, topsuz alanda sürekli koşularla defansı dağıtması, yüksek hava hakimiyeti ve top indirmesi YOK ! Hakan'la kıyaslamak kusura bakma da futbol cehaletidir. Hakan bu Ülke'de gelmiş geçmiş en komple santrafor'dur.
Cehalet kısmını sana iade ediyorum, fakat karşılaştırma kısmındaki argümanlarımı yukarda yazdım. Ayrıca benimki kıyaslama değil.

Kıyas üniverite mezunu yeni birisi ile emekli amcayı kıyaslamak ne kadar saçma ise bu da o kadar saçma olur. Hakan Bursa'dan geldiğinde aynen senin gibi büyük futbol alimleri adamı tukaka yapmışlardı. Futbolculuk özellikler bakımından karşılaştırıldığında benzer oyuncular. Bir hakan olabilir mi bunu zaman gösterir ama ben olacağını idda ediyorum. Buda benim görüşüm.

Yazdığın isimlerin futbolcu ve santrafor olmalaı dışından hiç bir ortak özellikleri yok.

Hakan;
-hava toplarına hakim (1,89 boy),
-hücum pres yapabilir,
-adam geçemez, teknik değil,
- gol vuruşları idare eder

Muriç;
-hava toplarına hakim (1,94 boy),
-hücum pres yapabilir,
-adam geçebilir, tekniği fena değil,
-gol vuruşları hakan gibi ya da daha iyi olabilir.

Dolayısıyla futbolculuk özellikleri bakımından kıyaslarsak Terim'in elinde kendisini geliştirebilir. Ki bunu yapacak beceri, karakter ve iadeal kendisinde var.

hakan bu varolan özelliklerin hepsini dünyadaki elit santraforlar seviyesinde yapıyordu , takım lideriydi , yıldızdı. vedat bu saydığın özellikleri en fazla iyi denecek seviyeye gelebilir , adam falan da geçemez.

diğer isimleri saydım kalite olarak kıyasladım.

Arkadaşlar bir tespitim var ırkçılıtan nefret ederim ırkçılıkla zerre alakası yok fizyolojiyle alakalı bir tespittir.

Süper Lig Gol Kralları 2018-2019 - Futbol

son yakın senelerin ligimizde gol krallığı hep kalıplı siyahi oyuncular. takımımızda bu tarz 1 isim şart. boşnak ülkelerinden yakın zamanda aldığımız oyuncuların bizde tutunduğu çok görülmüyor o yüzden bu ülkelerden en fazla hagi kalibresindeki isimler olmalı , muriq stancu'dan falan fazla katkı vermez.

diagne bile gelip 10 gol atabiliyor yarım sezonda.
Zaten Muriqi yedek oyuncu olarak aliniyor, ben oyle dusunuyorum. Diagne'nin yerine alinacaksa Diagne kalsin daha iyi. 30 gol atmis adamin yerine ayni ligde 16 gol atmis adami almak gibi bir duruma dusmeyiz umarim.

hakan bu varolan özelliklerin hepsini dünyadaki elit santraforlar seviyesinde yapıyordu , takım lideriydi , yıldızdı. vedat bu saydığın özellikleri en fazla iyi denecek seviyeye gelebilir , adam falan da geçemez.

diğer isimleri saydım kalite olarak kıyasladım.

Adam geçemez diyosan bize attığı golü izle ondan sonra tekrar konuşalım.

Zaten Muriqi yedek oyuncu olarak aliniyor, ben oyle dusunuyorum. Diagne'nin yerine alinacaksa Diagne kalsin daha iyi. 30 gol atmis adamin yerine ayni ligde 16 gol atmis adami almak gibi bir duruma dusmeyiz umarim.
As forvet merak konusu.Hoca acaba aynı tipte bir adam mı tercih edecek yoksa sprinter, teknik bir forvet mi

Yedek bile olmaması lazım bence. Eren'in özellikleri herşeyi Muriç'ten çok daha iyi ama bir nebze tutundu. Muriç çok silik kalır bu takımda. 2.2 falan alan yedekte olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt