Ahmet Tevfik Altınöz
Parçalı Üye
- 16 Ocak 2017
- 4.775
- 4.042
- 813
Peki geçmişte takımımızda oynayan bir oyuncuyu geri getirmek isteseniz kimi getirirdiniz? (HAGİ HARİÇ)
Leblebi Golcü Lazım: Super Mario Jardel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peki geçmişte takımımızda oynayan bir oyuncuyu geri getirmek isteseniz kimi getirirdiniz? (HAGİ HARİÇ)
lafa bakarım laf mı diye, söyleyene bakarım adam mı diye. Ortada ne laf var ne adam.Hakan Şükür ile Vedat'ı karşılaştırıp hatta bu daha teknik diyecek kadar ne içtin la bu saatte.
Temposu çok düşük.. o hızla anca miskinler premier liginde oynarben de yusuf yazıcı'yı alırdım hiç düşünmeden.
Abdülkadir Ömür... hiç tartışmaya bile gerek yok..Şuan ligten bir oyuncu alma hakkınız olsa kimi alırdınız?
Temposu çok düşük.. o hızla anca miskinler premier liginde oynar
Hakan geldiğinde 20 yaşındaydı, Muriqi 25, Hakan 25 yaşında Ülke'nin en önemli oyuncusuydu, Hakan Ülke futbolunun kaderini değiştiren adamların başında gelir, son torbadan Avrupa Elemelerine katılan Milli Takım onun sayesinde Avrupa Şampiyonasına katıldı, şimdiki Malta gibi düşün, Tanju müthiş bir bitiriciydi aynı şekilde Jardel'de ama komple santrafor değildiler, Hakan'da her şey vardı, Muriqi bugüne kadar ne yapmış ? Yarım sezonluk Rize performansıyla Hakan'la kıyaslanması bile bence cehalettir. Sen dediğin mantıkta sırtı dönük oynar, oynarda 10 üzerinden 4 lük oynar Hakan 9'luk oynar, Hava Hakimiyeti kıyaslamaz, topsuz oyunda 10 basar, pres ve alan açmada fark atar, Hakan ona göre daha hareketli vs vs bu gider, Hakan'la UEFA alır, Dünya 3. olursun, Muriqi ile ligde max şampiyonluğa oynarsın, Hakan'ın bitiriciliği ortalama diyorsunuz ama adam Ülkenin açık ara en çok gol atan adamı, kıyası bırak Hakan'la ne Gomis ne Elmander seviyesine ulaşabilir, max. Nonda katkısı alınır.
şunu yazdım hemen üstüne diagne paylaşımı geldi ve ne yazık ki haksız olmadığımı görüyorum :/bu sezona da forvetsiz başlayacağız vaziyet o dostlar