Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forumdaki visca seviciliğinin azalmasından dolayı çok mutuyum , gurur duyuyorum sizinle.

Hakan geldiğinde 20 yaşındaydı, Muriqi 25, Hakan 25 yaşında Ülke'nin en önemli oyuncusuydu, Hakan Ülke futbolunun kaderini değiştiren adamların başında gelir, son torbadan Avrupa Elemelerine katılan Milli Takım onun sayesinde Avrupa Şampiyonasına katıldı, şimdiki Malta gibi düşün, Tanju müthiş bir bitiriciydi aynı şekilde Jardel'de ama komple santrafor değildiler, Hakan'da her şey vardı, Muriqi bugüne kadar ne yapmış ? Yarım sezonluk Rize performansıyla Hakan'la kıyaslanması bile bence cehalettir. Sen dediğin mantıkta sırtı dönük oynar, oynarda 10 üzerinden 4 lük oynar Hakan 9'luk oynar, Hava Hakimiyeti kıyaslamaz, topsuz oyunda 10 basar, pres ve alan açmada fark atar, Hakan ona göre daha hareketli vs vs bu gider, Hakan'la UEFA alır, Dünya 3. olursun, Muriqi ile ligde max şampiyonluğa oynarsın, Hakan'ın bitiriciliği ortalama diyorsunuz ama adam Ülkenin açık ara en çok gol atan adamı, kıyası bırak Hakan'la ne Gomis ne Elmander seviyesine ulaşabilir, max. Nonda katkısı alınır.

herkes senin gibi düşünmek zorunda değil. benim düşüncem bu kardeşim. hakan bir efsanedir. öyle yada böyle komple bir oyuncudur. Muriqi ise hakan şükür yolunda ilerleme potansiyeli olan bir futbolcudur. ben o potansiyeli ondan görüyorum. Fatih terim de o potansiyeli onda görüyorki 1. santraforum olma şansını sana veriyorum demiş. Ki bunlar duyum değil 1. ağızdan menejerinden söylenen şeyler. Asış Terim gibi bir hocanın tecrübesine ve öngörüsüne laf söyleme cehalettir.

Eskiden olsa ağır söverdim ama scout ekibimize güveniyorum. Bu Allahyar ağır çöptür,ondan vazgeçmişizdir. Transferi belli etme meselesi bahane bence,Yusuf Erdoğan’da bize transfer olduğunu önceden belli etti ama transferden vazgeçmedik. Şikeciler de sırf biz ilgilendik diye almıştır.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Diagne Kalacagini Instagramda açikladi.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Beyler çabuk Diagnenin Insta Storysine Bakin!!!!

bu sezona da forvetsiz başlayacağız vaziyet o dostlar

Allah belani versin Diagne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt