Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olumsuzların alayi rakip puştlarin yazilari. Ozellikle yabancilari taciz ediyorlar.

Saçma sapan hareketler yapıyoruz. Az önce haberde gördüm. Fernando'nun paylaşımlarının altına da girmesi için yorumlar atmışlar.

Şimdi nasıl planlama yapacağız? Transfer süreci uzarsa Banega Muric gibi isimlerde kaçabilir.

Diagne kalırsa destek olalım. Bu tip delilere gazı verdinmi oynarlar. Çakar gene bi 30 gol daha. Şimdi onlar düşünsün
Zaten rakipler yerin dibine sokmaya çalışıyor. Biz destek olalım sonuçta 100 Milyon Tl lik değerimiz. Hiç etmeyelim.

cagne gitmedigine göre artik kralhandaya kaldik gibi. luyindamanin parasini bile cikaramadik.

Saçma sapan hareketler yapıyoruz. Az önce haberde gördüm. Fernando'nun paylaşımlarının altına da girmesi için yorumlar atmışlar.

Şimdi nasıl planlama yapacağız? Transfer süreci uzarsa Banega Muric gibi isimlerde kaçabilir.
Valla iste bir an evvel yunusu satip baneganin parasini denklestirmemiz lazim. O adamı kaçırmak cok koyar. O cagneyi arenanın temeline gömme sebebimiz olur.

marcao'yu okutmayı düşünmezler umarım.

böyle şeyler oluyor. hatta yurt dışında da oluyor. abd gibi spor kültürü bizden çok daha ileride bir ülkede daha beteri var. koca kevin durant fake hesap açıp kendini eleştirenlere cevap veriyordu mesela. ;D

olmamasını isteriz ama bu devirde bunlara engel olunamaz. pro sporcular bunu kafaya takmamalı. yapacak başka bir şey yok

o da gelsin kamki.

herkesi alıyoruz ztn.

bunları bir de satması var.

birkaç yıl yatıp gidecek tayfa alayı

Yusuf kim yaw. jimmy kim mk
Kimi alalım yerli deniz arda filan uyar mi? Yüz defa yazdık 14 tane yerli lazım kadroya sakın alt yapı yazma zaten 4-5tane si yazılacak kadroya. Bonservisi olmayan yerli tavsiyen var mi şöyle 11 ı zorlayacak?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cagne satılmıyosa mecbur marcao satılcak güzel bi stoper bulunur zor değil kiralık miralık

Babel
Adem
Ozornwafor
Jimmy

Axmr7gSCIAEfg5U.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt