Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
diagne için arıza bahanesi var fernando için nasıl bir bahane bulabiliriz? adam belkide ülkedeki en ağırbaşlı en makul oyunculardan biri sadece işine odaklanan biri

sakatlıklardan her seferinde daha formsuz dönmesi , arkasında donk olmayınca elek olması?

Çoğu maçta baya eli kolu bağlı kaldı hocanın bu nedenle yapılan operasyonu yanlış bulmuyorum. Herkes daha kalitelilerini ister ama talep edilen bonservisleri görüyorsunuz. 1 yıl kontratı kalmış oyuncuya 4'ten az parayı kabul etmiyorlar.

Ahmet, Ömer, Sinan, Yunus, Muğdat'tan ---> Adem, Jimmy, Şener, Yusuf ve inşallah M.Topal'da gelir yedek kulübesinde önemli bir gelişme sağlarız ve alınan oyunculardan hiçbirine bonservis ödenmeyecek.

Sinan muhtemelen 1 milyon euro'dan az para istemiyordu. Sinan yerine Yusuf-Adem ya da direk Jimmy gelmiş olacak ki gayet mantıklı bence.

Sürekli hatırlatıyorum 14 yabancının sadece 12'si kadroda olabilecek bu nedenle her bölgenin alternatif bir Türk oyuncusu olması gerekiyor. Yedeklere Linnes'i aldın mı forvetin yedeğini yabancı kullanamıyorsun ya da bunun tam tersi.

Topal hariç katılıyorum, çünkü Topal'ın yıllık ücreti fazla, yedek biri için lüx olur. Fener'den yaklaşık 3m euro civarı para alıyordu.

Bu Comolli-Menajer görüşmesi yalan bile olabilir. Apoyu gaza getirme taktiği olabilir

2009'dan beri üyeyim bu siteye.
Forumda böyle yorum yapanlar beğenilmez,dikkat cekmez ben beğeneyim dedim.
Çok güzel bir yorum beni ikna ettin renkdaş.

Bu arada bu forum 5-6 yıl önce çok aktif idi. Dakikada yeni sayfa açılırdı.

Forumun bazı ağa babaları ve şakşakçıları yüzünden hem insanlar buradan uzaklaştı hem de iyi yorum yapan üye sayısı pek kalmadı.

Sizin gibi değerli yorum yapan, futbol görüşü güzel insanlar yerine saçma espriler yapanlar el üstünde tutuldu.Bu yüzden forum eskisi kadar aktif ve zevkli değil.

Yarası olan buna sebep olanlar beni taşlamaya başlayacaklar ama gerçekler acıtır.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Öncelikle güzel düşüncelerin için sağolasın. Maalesef dediklerine ben de katılıyorum. Ben de 2011'de üye olmuşum neredeyse bir çok ismi ve muhabbetlerini biliyorum.

Arada sırada geyik muhabbeti yapılıp konuşulduğunda güzel olur ama aynı şeye sürekli devam edildiğinde işin tadı kaçıyor. Sabah kalkıp bir gelişmeleri takip edeyim, arkadaşların yorumlarına bakayım diyorum 10 sayfa kavga edilmiş. Sürekli böyle olmaya başladı.

Bu arada bazı konularda arkadaşların yazdığı yorumları okurken yanlış düşündüğümü fark ettiğim de oluyor çoğu kez. Forumda takılmayı, mesajları okumayı seviyorum inşallah eski günlerine döner.

Keşke şu yorumlar yapılmasa ama senede Million Euro kazanan heriflerin yangın tayfanın mesajlarını dikkate alıp,üzülüp sinirlendiklerine kimse beni inandıramaz.

Diagne tamamen kendini tatmin ediyor,eğleniyor kendi çapında.
adam 5 milyon euro istiyormus yillik. bizim bonservisten dusurmemizi istiyor cakal

Eger linc edilmeyeceksem Muricin bizde is yapabilecegini düşünüyorum. Hem seneye yerli sayilirsa muazzam bir transfer olabilir. Adam gercekten caliskan ve oyunun icinde olmayi seviyor. Fenere giderse uzulurum sahsen.
Bence de iş yapar ama o maliyete iş yapacak başka oyuncularda bulunur sonuçta yabancı sayılıyor Muriqi. Mesela Pusca umarım Muriqi yerine onu alırız Palermo'da Seira C'ye düşürülmüş bence tam fırsat transferi.

Eger linc edilmeyeceksem Muricin bizde is yapabilecegini düşünüyorum. Hem seneye yerli sayilirsa muazzam bir transfer olabilir. Adam gercekten caliskan ve oyunun icinde olmayi seviyor. Fenere giderse uzulurum sahsen.
yerli sayilmiyormus haci yanlis anons galiba o.

diagne için arıza bahanesi var fernando için nasıl bir bahane bulabiliriz? adam belkide ülkedeki en ağırbaşlı en makul oyunculardan biri sadece işine odaklanan biri

Sosyal medya kocaman bir çöplük. Sabri senelerce şu linçlerin kralını yedi sahada,sokakta. Adamın çıkıpta ağlayıp sızladığını gördünüz mü?

Fernando veya x oyuncu şu yapılanları hakedip etmedikleri değil meselemiz. Her yazan da Galatasaraylı değil ayrıca. İnsanların işi gücü yok ellerinde telefonları yazıp çiziyorlar. Adam Adriana Lima’ya müsaitsen bir çay içelim mi yazıyor ? İnsanlar böyle tatmin ediyorlar kendilerini ulaşılmaz gördükleri herkes artık bir tuş kadar yakın. Fazla ciddiye almamak lazım bu durumu.

diren ve efsane ol comolli

Sosyal medya kocaman bir çöplük. Sabri senelerce şu linçlerin kralını yedi sahada,sokakta. Adamın çıkıpta ağlayıp sızladığını gördünüz mü?

Fernando veya x oyuncu şu yapılanları hakedip etmedikleri değil meselemiz. Her yazan da Galatasaraylı değil ayrıca. İnsanların işi gücü yok ellerinde telefonları yazıp çiziyorlar. Adam Adriana Lima’ya müsaitsen bir çay içelim mi yazıyor ? İnsanlar böyle tatmin ediyorlar kendilerini ulaşılmaz gördükleri herkes artık bir tuş kadar yakın. Fazla ciddiye almamak lazım bu durumu.
Sizleri anlamak güç,herkesin karakter yapısı farklıdır sabri kaldırabilir bir başkası kaldıramaz,kaldıki mesele şu biri gitsin diye sosyal medyada küfür ile mobbing yapılması..sizin bir işiniz var iş yerinizde whatsapp gruybu var ve siz iş yerinden ayrılın diye o whatsapp gurubundan sürekli size küfredilip mobbing yapılıyor diye empati kurun.Diagne babamın oğlu değil ama toplumsal olarak berbat bir topluluğa doğru son sürat evriliyoruz...

| SICAK GELİŞME -

Hagi: "Eğer sıra dışı bir şey olmazsa, oğlum Ianis önümüzdeki günlerde Sevilla'ya imza atacak. Şu anda para önemli değil, önemli olan geleceği için doğru bir karar almak."

Jimmy iyi transfer

Sinan gumus’ten daha iyi oldugu kesin mesela

Muslera - Okan
Mariano - Linnes - Şener
Luyindama - Ahmet
Marcao - Gökay
Nagatomo - Taşdemir - (Linnes)
Nakamba - Donk
Banega - Belhanda - Selçuk - (Akbaba)
Feghouli - Jimmy
Babel - Yunus
Hernandez - Tetteh - Adem

IN
Okan - 1 M
Şener - Free
Luyindama - 5.5 M
Nakamba - 3 M Kira - 5 M Opsiyon
Banega - Fernando + 2 M
Babel - Free
Jimmy - Free
Hernandez - 4 M
Tetteh - 1.5 M Kira - 7.5 M Opsiyon
Adem - Free

OUT
Diagne - 14 M
Maicon - 1.7 M
Ömer - 300 K
Telles - 3-4 M

Topal hariç katılıyorum, çünkü Topal'ın yıllık ücreti fazla, yedek biri için lüx olur. Fener'den yaklaşık 3m euro civarı para alıyordu.

Tabi 2-3 milyon euro gibi fiyatlara olacak iş değil ama yaşı geçti. Avrupa'dan iyi kontrat teklifleri alamaz. Eğer yaşı 32 ise performansa dayalı opsiyonlu olacak şekilde 2+1 imzalanabilir. Yıllık 1.5 milyon euro'ya kadar da verilebilir diye düşünüyorum. Hem stoper hem orta saha da oynayabilmesi ile önemli bir seçenek.

Ben kesinlikle katkı vereceğini düşünüyorum. Caner ile Gökhan ( Kişilik olarak ikisini de sevmesem de ) içinde burada çok itiraz edildi ama Beşiktaş'ın 2 şampiyonluğunda da önemli payları vardı.

Sizleri anlamak güç,herkesin karakter yapısı farklıdır sabri kaldırabilir bir başkası kaldıramaz,kaldıki mesele şu biri gitsin diye sosyal medyada küfür ile mobbing yapılması..sizin bir işiniz var iş yerinizde whatsapp gruybu var ve siz iş yerinden ayrılın diye o whatsapp gurubundan sürekli size küfredilip mobbing yapılıyor diye empati kurun.Diagne babamın oğlu değil ama toplumsal olarak berbat bir topluluğa doğru son sürat evriliyoruz...

Ben yapılanları doğru buluyorum felan mı dedim ? Kesinlikle doğru değil ama sizin sandığınız kadar da onların umrunda olduğunu düşünmüyorum dedim. Mobbing’i yapanlar şu instagramda manken fotoğrafları beğendikten sonra salyaları akarken Diagne defol yazan adamlar mı yapıyor ? Bu konuda ciddi misin dostum ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt