Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atalay ve Mutlu Doğan şans bulursa izleyin Yunus'un cidden overrated olduğunu anlayacaksınız.

diagne konusunda taraftarı suçlayanlara biraz izan diliyorum

hele hele sosyal medyada hangi futbolcualra neler yapıldığı düşünülünce komik oluyor

bir öfkeniz varsa onu bu futbolcu bozuntusuna ve onu alanlara yöneltin internetteki üç beş ergenin yaptıklarını büyütmeyin
bizim millet dışında başka ülkelerde neler yapıldığına dair örnek gösterirmisiniz ? cidden bunu merak ediyorum

Diagne zaten gidecek öyle yada böyle belki biraz daha az para kazanacağız ama gidecek burda asıl anlatılamak istenen oyuncunun instagram'ına yada Twitter'ına gidip küfü etmek sadece kendi takımına zarar verir. Forumda yada başka yerlerden bahsetmiyorum oyuncuların kişisel hesaplarından bahsediyorum sevmiyorsan adamı takip etme bu kadar basit. Eleştiriler forumda yada başka yerlerde rahatlıkla yapılır zaten. Buradan taraftarı eleştirenler bu tarz kişileri eleştiriyor yoksa kendi hesaplarında yada forumlarda yazanları değil.

atalayın emre çolak kadar bile olamayacağı konusunda hemfikir olalım

ben dehşet yetenekli olduğunu düşünüyorum ama sakatlık çok geri attı , normalde çoktan çıkmıştı ozanla beraber.

o yaş grubunun en potansiyeli olarak atalay ve ozan görünüyordu ama atalay sakatlandı.

Fernando yu Bangea takasın da kullanmak

= yeni DOS geliyor demek İnşallah

Arkadaş herkes Diagne konusunda taraftara sallamış. Adam arıza alakası yok taraftar mesajlarıyla onun yaptığının.

Çok rahatsız olsa ayarlardan yorumları kapatır,mesajları da okumaz geçer. Tam anlamıyla adam Trol zevk alıyor şuan herkesi sinir edip etkileşimini iyice arttırıyor. Tek derdi tüm dikkati üstüne çekmek.

Kesinkes katılıyorum bu dediklerine lakin

Diagneye ve Regese edilen bu küfürlerin git git demelerin tu kaka etmelerin adamların tepesine karanlık bir gölge gibi çökmenin hiçbir gereği olmadığı gibi yanlış hareketlerdir.

Bırak boşver gitmicek diye korkup belki vazgeçerler bu hareketlerden bu toplum eğitilmesi mümkün olmayan çomarlarla dolu

Nakamba ve Tetteh'i Luyindama usulü alalım bence Kira+Zorunlu Opsiyon , Banega'da Fernando + 2 Milyona biter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt