Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 ay önce 10 kusur milyon Euro bonservisle aldığın oyuncuya sosyal medyadan küfürlü mesajlar atan hakaret Edip duran ergenler yüzünden Diagne sinirlenip bir yere gitmeyeceğini söylemiş aynı cahiller Podolski ve sneijdere de aynısını yaptılar. Oyuncumuza sahip çıkmasını bilmiyoruz. Destek olmalıyız gondereceksek te arkasına teneke bağlayarak değil hakettiği gibi ugurlayarak gondermeliyiz
Bu arada ne kadar 2 . Yarida aldigimiz forvetlerden verim alamadik dese de puan kaybi dedigimiz iki mactada iki forvetimiz 3 puani getirdi sessiz sakin beklemek varken niye bu kadar isyan

banegayi 10 no dusunuyorum arkasina ayagi duzgun 2 dinamik adam lazim

Banega, Babel, Fegh, Hanry, Belhanda bu Diagnenin ölüsüne 20 gol attırırlar. Bide sağlam bi kamp görcek ve Piri reis kendine getirir Diagneyi. Sıkıntı yok

Bu Emre Bol niye kahkahalar atıyorki, Diagne bunlara kadıköyde saplamamışmıydı ? Kalsın sıkıntı yok bidaa saplar yine kral olur. onlar açsınlar da kendi ... na gülsünler. Arkalarındaki delik git gide büyüyor. Mal bunlar yahu

Serdar, Emre Bol'u hiç izlemedim açıklamalarını hep siz paylaştıkça görüyorum. Bu tip yorumları yapan bir adamı niye ciddiye alıyorsunuz ki? Turgay Demir gibi sadece taraftarı için yorum yapan kişiler.

A Spor'daki bayan muhabirin Diagne konusunda Turgay Demir'i nasıl sıkıştırdığını hepimiz biliyoruz. "Diagne'yi alan şampiyon olur" deyip sonra "ben onu Galatasaray için dememiştim" diyen bir adam :)

Taraftar gibi yorumladıkları içinde kendi kitlelerince ön plana çıkarılıyorlar. Evren Turhan'ı çok sevsem de bazen o da bu tip yorumlara giriyor hoş olmuyor.

Jimmy Durmaz, İstanbul'a geldi: "Galatasaray'a transfer olduğum için çok mutluyum. Fatih Terim, gördüğüm en iyi teknik direktörlerden biri. Daha önceden de onunla çalışmak istemiştim. Gençlerbirliği'nde 2 iyi sezon geçirdim. Burada da iyi olacağımı düşünüyorum." (TRT Spor) Bir

Asla ırkçı biri değilim olmamda ama afrika kökenli futbolcular her türlü paraya tav olur.Bknz:Gomis. O yüzden moral bozmaya gerek yok diagne kesinlikle iyi bir paraya gidecektir.

d
Banega, Babel, Fegh, Hanry, Belhanda bu Diagnenin ölüsüne 20 gol attırırlar. Bide sağlam bi kamp görcek ve Piri reis kendine getirir Diagneyi. Sıkıntı yok
diagnenin olmayan beynini nasil geri getirecegiz. mental sorunlari olan bir tip. derhal defolmali. defolacakta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt