Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.342
- 7.724
- 2.568
Topal, şener, yusuf sıra bunlarda
Ardından bombalar patlar
Ardından bombalar patlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok reis eğer gerçekten Fatih Terim forvet olarak Muriqi'yi istiyorsa arkasında oynayan orta sahada çok daha skor katkısı yüksek adamlar olması gerekiyor. Belhanda'nın gideceğine kolay kolay inanmam ama olur da gittiyse Talisca-Teixeira profilinde golcü orta sahalar alınırbanegayi 10 no dusunuyorum arkasina ayagi duzgun 2 dinamik adam lazim
O zaman guzel anlasmaYıl başına 10 milyon yani toplam 50 milyon Euro oluyor diye biliyorum
Piri yok bartalli varBanega, Babel, Fegh, Hanry, Belhanda bu Diagnenin ölüsüne 20 gol attırırlar. Bide sağlam bi kamp görcek ve Piri reis kendine getirir Diagneyi. Sıkıntı yok
Arda TuranŞuan ligten bir oyuncu alma hakkınız olsa kimi alırdınız?
fernando yerine Charles Kaboré - Oyuncu profili nasıl olur
O zaman moktan bi anlasma rengoPardon ya stat ismiyle karıştırdım 5 yıllık isim hakkı icin Kazakistan şirketi teklif yapmış sanırım
Ha özürr dilerim pardon doğru nerden kaldıysa aklımdaPiri yok bartalli var
Herrera'ların ikisi de boşta hem Ander hem Hector olanı için şansımızı deneyelim Fernando yerine bonservissiz bir transfer yapmış oluruz
Belki de A.Albayrak'ın bahsettiği Meksikalı Hector Herrera olabilir?
Diagne gitmezse kimi satacağız ?
Marcao, Feghouli, Linnes ?
Ben hala Yunus Akgün kalmalı diyorum Yusuf gelmesin , Diagne adlı hırboyu bir şekilde dehleriz sıkıntı olmaz.
Ya bu Yunusta bişiler var. Bencede kalsın. Ya biz göremiyoz anlamadım gitti. Ama kumaşı hakkaten güzel en güzeli iyi takıma kiraya vermekBen hala Yunus Akgün kalmalı diyorum Yusuf gelmesin , Diagne adlı hırboyu bir şekilde dehleriz sıkıntı olmaz.
Oynatmadık ki doğru dürüst nereden bileceğiz bunu.Yunus'a hiçbir kupa maçı dışındaki maçta güvenemezsin , olacak çocuk değil. Ozan CL maçlarına çıkıyordu birbirimizi yiyorduk burda kimi çıksın diyordu kimi ne alaka diyordu.