Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne gitmezse kimi satacağız ?

Marcao, Feghouli, Linnes ?

banegayi 10 no dusunuyorum arkasina ayagi duzgun 2 dinamik adam lazim
Yok reis eğer gerçekten Fatih Terim forvet olarak Muriqi'yi istiyorsa arkasında oynayan orta sahada çok daha skor katkısı yüksek adamlar olması gerekiyor. Belhanda'nın gideceğine kolay kolay inanmam ama olur da gittiyse Talisca-Teixeira profilinde golcü orta sahalar alınır

Şu an da mevcut orta sahamız

Banega-Belhanda
Transfer

Şeklinde olur net bir ön libero alırsak böyle 4-3-3 sisteminde oynarız yok Seri gibi bir adam gelirse de 4-2-3-1 gibi bir sistemde çift 8 numara gibi Banega-Seri ikilisi olur

feghouli, babel, henry, yusuf, adem , yunus, cimi

7 kanat oyuncusu oldu kanatlarda şişkinlik yapar.

Bizim formamızı giyen, terleten, emek veren her sporcu herne olursa olsun değerlidir. Fatih hocam gereğini yapar. Gerekirse o yaşında beynini kullanmasını da öğretir. :))

Herrera'ların ikisi de boşta hem Ander hem Hector olanı için şansımızı deneyelim Fernando yerine bonservissiz bir transfer yapmış oluruz

Belki de A.Albayrak'ın bahsettiği Meksikalı Hector Herrera olabilir?

Ben hala Yunus Akgün kalmalı diyorum Yusuf gelmesin , Diagne adlı hırboyu bir şekilde dehleriz sıkıntı olmaz.

Ben hala Yunus Akgün kalmalı diyorum Yusuf gelmesin , Diagne adlı hırboyu bir şekilde dehleriz sıkıntı olmaz.

Yunus'a hiçbir kupa maçı dışındaki maçta güvenemezsin , olacak çocuk değil. Ozan CL maçlarına çıkıyordu birbirimizi yiyorduk burda kimi çıksın diyordu kimi ne alaka diyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt