Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sosyal medya kocaman bir çöplük. Sabri senelerce şu linçlerin kralını yedi sahada,sokakta. Adamın çıkıpta ağlayıp sızladığını gördünüz mü?

Fernando veya x oyuncu şu yapılanları hakedip etmedikleri değil meselemiz. Her yazan da Galatasaraylı değil ayrıca. İnsanların işi gücü yok ellerinde telefonları yazıp çiziyorlar. Adam Adriana Lima’ya müsaitsen bir çay içelim mi yazıyor ? İnsanlar böyle tatmin ediyorlar kendilerini ulaşılmaz gördükleri herkes artık bir tuş kadar yakın. Fazla ciddiye almamak lazım bu durumu.

Bir kişiye her türlü küfür edilmesi yanlış zaten ama bu işin iki tarafı var.

Futbolcu tarafı için yazdıklarında kesinlikle haklısın, ama Diagne'nin bu dediğin olgunlukta olmadığı aşikar.

İyi-kötü fayda sağladığı da ortada, bizim için de onun için de en güzeli yolları ayırmak. En azından bunun farkında olduğu düşünüyorum, muhtemelen gidecektir.

------------------Muslera------------------
Linnes--Lyundama--Marcao--Nagatomo
-------------Banega--Okay----------------
Trezegeut------Feghouli--------Onyekuru
----------------Aboubakar-----------------

--------------Okan Kocuk------------------
Şener----Işık Kaan--Ozornwafor---Emre T.
--------------Selçuk---Donk----------------
Yusuf/Jimmy-Adem/Salih-Babel/Emre Mor
-------------------Vedat--------------------

Altyapı: İsmail Çipe, Mustafa Kapı, Süleyman Luş, Abdussamed Karnucu, Atalay Babacan, Gökay Güney, Ali Yavuz Kol, Çekdar vb...
Gerçekten anlam veremiyorum, gittiği hiç bir takımda tutunamayan üstelik bu tutunamama sebebi tamamen karakteri iken nasıl oluyor da Emre Mor yazmaya devam ediyorsunuz? Tamam fatih hoca var disiplinli, herkesi yoluna sokuyor da rehabilite merkezi de değiliz.

Yanliz Bu Ianisden çok büyük bir topcu olacak. Parayi da düsünecegini düsünmüyorum. Hagi ailesi Romanyanin en zengin ailelerinden birisi. Kariyeri için ne dogru ise ona bakacak paraya filan takilmiyacak

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Fatih Hocam kaleye sırtı dönük mucadeleci futbolcuları her zaman sevmiştir.Vedat da bu özüllikler bulunmakta.Israrı bu yüzdendir diye düşünüyorum

Bir kişiye her türlü küfür edilmesi yanlış zaten ama bu işin iki tarafı var.

Futbolcu tarafı için yazdıklarında kesinlikle haklısın, ama Diagne'nin bu dediğin olgunlukta olmadığı aşikar.

İyi-kötü fayda sağladığı da ortada, bizim için de onun için de en güzeli yolları ayırmak. En azından bunun farkında olduğu düşünüyorum, muhtemelen gidecektir.

Eminim gidecektir. Adam arızalı gittikten sonrada kendine çok küfürler ettirecek yapacaklarıyla.

Muslera
Mariano Ozornwafor Marcao Nagatomo
Fernando Donk
Feghouli Belhanda Babel
Diagne

Ismail, Linnes, Ahmet, Emre, Ömer, Yunus, Adem, Mitroglou.​

Sizleri anlamak güç,herkesin karakter yapısı farklıdır sabri kaldırabilir bir başkası kaldıramaz,kaldıki mesele şu biri gitsin diye sosyal medyada küfür ile mobbing yapılması..sizin bir işiniz var iş yerinizde whatsapp gruybu var ve siz iş yerinden ayrılın diye o whatsapp gurubundan sürekli size küfredilip mobbing yapılıyor diye empati kurun.Diagne babamın oğlu değil ama toplumsal olarak berbat bir topluluğa doğru son sürat evriliyoruz...
ne alaka cagneye takim arkadaslari mi sgit diyor sanki baya alakasiz ornek

farkinda misiniz bilmiyorum ama DIAGNE bu ligde en cok gol atan yabanci futbolcu ünvanina sahip ve medyanin itibarsizlastirmaya calismasina ragmen bunlarin hepsini penaltidan armut toplayarak atmadi

yeterli veya yetersiz ama gösterildigi gibi lesh bir topcu bu kadar gol atamaz üstelik kasimpasa gibi cöp bir takimda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt