Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.655
- 18.187
- 2.228
1 2 saate forumumuzun gamlı baykuşları gelir diagne payı sonrası sinirlerimize hakim olalım Büyük Galatasaray Taraftarı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Sosyal medya kocaman bir çöplük. Sabri senelerce şu linçlerin kralını yedi sahada,sokakta. Adamın çıkıpta ağlayıp sızladığını gördünüz mü?
Fernando veya x oyuncu şu yapılanları hakedip etmedikleri değil meselemiz. Her yazan da Galatasaraylı değil ayrıca. İnsanların işi gücü yok ellerinde telefonları yazıp çiziyorlar. Adam Adriana Lima’ya müsaitsen bir çay içelim mi yazıyor ? İnsanlar böyle tatmin ediyorlar kendilerini ulaşılmaz gördükleri herkes artık bir tuş kadar yakın. Fazla ciddiye almamak lazım bu durumu.
Gerçekten anlam veremiyorum, gittiği hiç bir takımda tutunamayan üstelik bu tutunamama sebebi tamamen karakteri iken nasıl oluyor da Emre Mor yazmaya devam ediyorsunuz? Tamam fatih hoca var disiplinli, herkesi yoluna sokuyor da rehabilite merkezi de değiliz.------------------Muslera------------------
Linnes--Lyundama--Marcao--Nagatomo
-------------Banega--Okay----------------
Trezegeut------Feghouli--------Onyekuru
----------------Aboubakar-----------------
--------------Okan Kocuk------------------
Şener----Işık Kaan--Ozornwafor---Emre T.
--------------Selçuk---Donk----------------
Yusuf/Jimmy-Adem/Salih-Babel/Emre Mor
-------------------Vedat--------------------
Altyapı: İsmail Çipe, Mustafa Kapı, Süleyman Luş, Abdussamed Karnucu, Atalay Babacan, Gökay Güney, Ali Yavuz Kol, Çekdar vb...
Bir kişiye her türlü küfür edilmesi yanlış zaten ama bu işin iki tarafı var.
Futbolcu tarafı için yazdıklarında kesinlikle haklısın, ama Diagne'nin bu dediğin olgunlukta olmadığı aşikar.
İyi-kötü fayda sağladığı da ortada, bizim için de onun için de en güzeli yolları ayırmak. En azından bunun farkında olduğu düşünüyorum, muhtemelen gidecektir.
19.05 şener&jmmy gelecek mi

Yok bugun bazi baska randevularimdan dolayi calismiyorum. Haftasonumu 1 gun ile uzattim rdasUzun aradan sonra foruma yazdığını görmek sevindirici
İşler mi azaldı tatile mi çıktın benim tatile daha 2 hafta var
Olabilir. Ama turk degil. Bildigim suriyaniJimmy inşallah klasik gurbetçi PKK'lı tayfadan değildir
ASUS_X00QD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu yazdığın sosyal medyada sistemi küfür etmememiz için bir bahane yani öylemi? çok ilginç..
ne alaka cagneye takim arkadaslari mi sgit diyor sanki baya alakasiz ornekSizleri anlamak güç,herkesin karakter yapısı farklıdır sabri kaldırabilir bir başkası kaldıramaz,kaldıki mesele şu biri gitsin diye sosyal medyada küfür ile mobbing yapılması..sizin bir işiniz var iş yerinizde whatsapp gruybu var ve siz iş yerinden ayrılın diye o whatsapp gurubundan sürekli size küfredilip mobbing yapılıyor diye empati kurun.Diagne babamın oğlu değil ama toplumsal olarak berbat bir topluluğa doğru son sürat evriliyoruz...