Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rize başkanı Vedat'ı alsın götüne soksun, yarın Rize ile görüşen maldır.

Olaya bak sanki Messi.
Ama gel görki bizim teknik ekip ve yönetim adami messi yapti, neyin israri anlamadim. Benim verecegim para 1.5 milyon Euro begenmiyorsan baska bir takima sat , satamiyorsanda ya gel benle anlas yada sezon sonu bedava alirim dersin oldu bitti. Ha bana kalsa hic almam bu Muriqiyi o ayri bir konu

Şu konuşmalara bakılırsa fbnin vedatı falan alacağı yok amaç feneri kullanarak bizi yolmak. Apo umarım gaza gelip saçma sapan şeylere girişmez

Vedatta hocanın ısrar ettiğini sanmıyorum ısrar eden kişi belli

Hoca ısrar etmese bu kadar üzerine düşülmezdi bence. Ancak orada şu hata yapılıyor bana göre; Vedat bireysel yetenekleriyle fark yaratan bir oyuncu değil. Dolayısıyla transferine bu derece anlam yüklemememiz gerekir. Yerli olsa fikrim bir nebze değişirdi ama yerli de değil. Güçlü, top tutabilen ve çalışkan bir oyuncu. Eminim güzel bir tarama ile daha uygun şartlara bu tarz bir adam bulabiliriz.

Tüm bunlardan bağımsız ben gelirse faydalı olabileceğini düşünüyorum. Ama Rize'nin bu ukala tavırlarını çekmeye gerek yok. Eğer oyuncu çok gelmeye niyetliyse kimseyle anlaşmasın, sezon sonu bedavaya gelsin. Fenere giderse de ah vah edecek halimiz yok.

sa
transfer gibi transfer yok mu halen?

Yeryüzünde hiç bir takımın hiç bir taraftarı yoktur ki 46 maçta 42 gol atıp 10 asist yapmış 27 yaşındaki KENDİ oyuncusunu bu denli itabarsızlaştırmaya çalışsın.

Yeryüzündeki hiç bir yönetici böyle bir oyuncuya bu kadar parayı vermez.

Bu taraftar gerizekalı mı..
Oyuncusunu durup dururken itibarsızlaştırsın.

Tabiki sosyal ortamlardan oyuncuya gereksiz yorum yapanlar var .ama gerizekalı gibi paylaşım yapan adamada böyle yorumlar gelir.Her çeşit insan var ülkemizde..
yapanlarda zaten boş adamlardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt