- 18 Temmuz 2009
- 82.195
- 240.315
- 5.263
Ciddi ciddi 3.75 vermişiz lan, bunun altına alamayız artık.
Eldeki çöplerden birini de itelesek bari yanında.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama gel görki bizim teknik ekip ve yönetim adami messi yapti, neyin israri anlamadim. Benim verecegim para 1.5 milyon Euro begenmiyorsan baska bir takima sat , satamiyorsanda ya gel benle anlas yada sezon sonu bedava alirim dersin oldu bitti. Ha bana kalsa hic almam bu Muriqiyi o ayri bir konuRize başkanı Vedat'ı alsın götüne soksun, yarın Rize ile görüşen maldır.
Olaya bak sanki Messi.
ahmeti istiyodu rize bayadir,omer de verilebilirCiddi ciddi 3.75 vermişiz lan, bunun altına alamayız artık.
60-70 milyon euroluk kean nasil kiralanacak acaba? cocuk juventusun en büyük yetenegi.Aboubkar ya da bi risk alip balotelliye gitmeli ,yanina da moise kean kiralanmali
Vedatta hocanın ısrar ettiğini sanmıyorum ısrar eden kişi belli
60 70 milyon veririz o zaman60-70 milyon euroluk kean nasil kiralanacak acaba? cocuk juventusun en büyük yetenegi.
Yeryüzünde hiç bir takımın hiç bir taraftarı yoktur ki 46 maçta 42 gol atıp 10 asist yapmış 27 yaşındaki KENDİ oyuncusunu bu denli itabarsızlaştırmaya çalışsın.
Zaten Muriqi gelmese heralde Kostas kalir gibi geliyor banaşimdi muriqi bunlara giderse biz ikinci forvet olarak uygun maliyetli kimi alacağız,daha as forveti alamadık mitroglu kalsa bari
abdürrahim albayrak rize baskaniyla akraba cikmis, hatta aile dostuymus uzaktan. sülaleden bir kac kisiyle birlikte gitmis. rize 3m isterken apo 3.75 demis pazarliklar sürüyormus. muhtemelen 5.250 gibi bir rakama anlasacagiz.sa
transfer gibi transfer yok mu halen?