Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dediğim gibi bu iş giderek Amrabat mevzusuna dönüyor. Bonservise 5m verip oyuncu maaşından düştü diyecekler. Hoca anlayış rica edecek falan. FFP varken bu derece yanlış işlere girilmeyeceğini düşünüyordum artık. Ha Vedat gelirse sonuna kadar desteklerim ama daha gelmeden 1-0 geride başlayacak. Bu tarz inada binen transferlerden pek hayır gelmiyor. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Sitedeki fenerli arkadaşlar ezik olduğunuz yetmiyor malsiniz,sığırlar biz zaten istemiyoruz herifi kscgundur kazık size girsin diye. Bakıyoruz alin çalımı ayın girsin bı güzel

Vedat DURigi demişiz biz zaten lüe neyin tatavasını yapıyon

ben bu muricin galatasarayı istedigini falan da sanmıyorum. albayragı gaza getirmek icin dumen yapıyorlar.

Ne fener ne biz oyuncu satmadık vedata 3 4 milyon verilirmi yahu hemde yabancı yazık.gunah

O değil de Diagne satılmazsa ne yapacağız biz ?

Fernando +3.5 mil.€ => Banega desek
3.75 mil.€ => Muriqi desek
3.5 mil.€ Luyindama'nın bonservisi

10-11 mil.€ bonservis getirisi lazım ne yapacağız ? Mariano&Yunus'un filan satışı ile hallolacak bir iş değil bu daha Fernando yerine de birisini bulmamız gerekiyor

Diagne satılmazsa diye bir şey yok arkadaşlar. Seve seve gitmezse başka ikilemeyle gidecek.

lue dediyse dogru gibi, oda cok patladi yalniz.

O değil de Diagne satılmazsa ne yapacağız biz ?

Fernando +3.5 mil.€ => Banega desek
3.75 mil.€ => Muriqi desek
3.5 mil.€ Luyindama'nın bonservisi

10-11 mil.€ bonservis getirisi lazım ne yapacağız ? Mariano&Yunus'un filan satışı ile hallolacak bir iş değil bu daha Fernando yerine de birisini bulmamız gerekiyor
Diagne satilmasa Muriqi isi yatar Kostas yedek olur gecen sene gibi. Büyük ihtimal transfer yapmak istiyorlarsa ya Diagneyi ikna etmek icin cepine paray koyacaklar yada Belhanda gidecek.

Solda Nagatomo,Linnes ve Taşdemir.Yusuf'u alırsak o da sol bek oyayabiliyor.Ömer'i verelim bari Rize'ye de kazık biraz azalsın.Ahmed'in verilmesine ise sıcak bakmıyorum kendisini hiç beğenmesem de eldeki tek yerli stoper.

Levent Ümit Erol büyük kolpacıdır ve muhtemelen bizim transfer ekibine oltayı salladılar bu akşam. Transferden çekilsek zig gibi ortada kalırlar muhtemelen. Fenerin herhangi bir anlaşma yaptığını düşünmüyorum. Her halükarda masadan kalkmamız gerektiğini düşünüyorum. Rize başkanı yana yakıla geri gelirse teklifimizi 2.5m olarak revize ederiz. Bunların hak ettiği davranış budur.

Dediğim gibi bu iş giderek Amrabat mevzusuna dönüyor. Bonservise 5m verip oyuncu maaşından düştü diyecekler. Hoca anlayış rica edecek falan. FFP varken bu derece yanlış işlere girilmeyeceğini düşünüyordum artık. Ha Vedat gelirse sonuna kadar desteklerim ama daha gelmeden 1-0 geride başlayacak. Bu tarz inada binen transferlerden pek hayır gelmiyor. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Amrabat onun icin hic bir zaman taraftarin gözünde iyi olmadi, soncuta adama tonca para verdik ve oda bu bonservizin altinda ezildi, Muriqi yüksek bir bonserviz ile gelmis olsa oda ayni kaderi yasar gelmeden kaybeder, sonra taraftar derki ,ya adam idare ediyor ama verdimiz ücrete göre oynadi futbol cok vasat denilir bir sezon sonra zararla elden cikartilir.

Beyler çıkın balkona bir sigara için hava alın yahu
Levent ümit Erol dediğiniz adam bırakın duyumcuyu ayyasin önde gidenidir fener tribununden bol bol sallayan bir şahıs sadece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt