Deniz Torun
Aslan Üye
- 27 Ekim 2013
- 7.639
- 960
- 1.128
Terim transferleri basladi. Emre colak incoming
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fatih terim hic bir zaman ders almiyor süper lig transferlerinden. daha kac kez aynisini yasatacaklar acaba merak ediyorum.Bunların hepsi planlı. Fbnin şu ana kdar kimlerle görüştüğünü, nerede görüştüğünü niye fotoğraflayamadı gazeteciler? Mevzu vedat transferi olunca birden halka açık yerde görüşmeler olmaya başladı. Amaç belli bizim yönetimi ergen taraftar baskısıyla yüksek teklif vermeye yöneltmek.
Yönetimin şu anda yapması gereken tek şey acilen rizenin kıro başkanını arayıp biz çekildik alın tepe tepe kullanın vedatı demektir. Böyle transferler katkı vermez, formanın paranın altında ezilir
Bana göre bugün ki görüşmeden sonra hoca sktri çekmiştir. Ben fiyat yükselteceğimizi sanmıyorum. Umarım yapılan teklifi de iptal ederlerfatih terim hic bir zaman ders almiyor süper lig transferlerinden. daha kac kez aynisini yasatacaklar acaba merak ediyorum.
Nisan ayında teklif veren anlaşma noktasına gelen kulüp neden bu zamana kadar teansferi bitirmedi? Görüşmeye bile gitmemişler. Biz devreye girince birden dünyanın en değerli futbolcusu oldu vedat.Iyi de beyler bizim teklif yükseltmemiz fenerin lehine olmaz
Fener mayis ayindan bu yana ilgileniyor zaten oyuncu ile,bu transfere Biz sonradan dahil olduk
Rizespor planli hareket ediyor olabilir daha fazla para koparmak icin ama fener li yöneticilerin Galatasaray’a daha fazla para harcatalim mantigi ile hareket edeceklerini zannetmiyorum vedat muriqi transferinde cunku kendileri de mayis ayindan bu yana istiyorlar oyuncuyu
o iş ona kalmıyo pekDeli bu adam sıyrık sırf manyaklık olsun diye gitmez
Ultra aslan in bu duruma derhal açıklama yapması gerek ve bu olay emre akbaba meselesi değil. Yönetimin uyanması gerek
Gomis'in bizdeki maaşı da çok yüksekti Diagne'ye göre. O yüzden birazda sadece 6 verdiler.

Satalım da 10mye satalım yeter ki gitsinBu herifte-5-istiyor en az. Gomis 9 a gidecek dendi, 6 ya gitti, Rodri 12-13 e gidecek dendi, 9 a gitti. Diagne ninde aynisi olur. Ne diyorlarsa 3-4 milyon asagisini hesaplayalim.
Video da Ben de varım. Baya bağırdım, ses telleri gitti
afferin gidenlere. Böyle güzel olaylar ile medyaya cikin