Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunların hepsi planlı. Fbnin şu ana kdar kimlerle görüştüğünü, nerede görüştüğünü niye fotoğraflayamadı gazeteciler? Mevzu vedat transferi olunca birden halka açık yerde görüşmeler olmaya başladı. Amaç belli bizim yönetimi ergen taraftar baskısıyla yüksek teklif vermeye yöneltmek.

Yönetimin şu anda yapması gereken tek şey acilen rizenin kıro başkanını arayıp biz çekildik alın tepe tepe kullanın vedatı demektir. Böyle transferler katkı vermez, formanın paranın altında ezilir
fatih terim hic bir zaman ders almiyor süper lig transferlerinden. daha kac kez aynisini yasatacaklar acaba merak ediyorum.

hayırlı olsun vedat muriqi galatasaray'da
eren.jpg

Emre Akbaba transferi ile karıştırmamak gerekir. Tamam oynanan oyun aynı ama durumları farklı. Onun bile hayrını göremedik. Adamın başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi.

Umarım Vedat transferinden çekiliriz, ders aldığımızı umuyorum artık. Ederi maksimum 2.5 milyon dolar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Iyi de beyler bizim teklif yükseltmemiz fenerin lehine olmaz

Fener mayis ayindan bu yana ilgileniyor zaten oyuncu ile,bu transfere Biz sonradan dahil olduk

Rizespor planli hareket ediyor olabilir daha fazla para koparmak icin ama fener li yöneticilerin Galatasaray’a daha fazla para harcatalim mantigi ile hareket edeceklerini zannetmiyorum vedat muriqi transferinde cunku kendileri de mayis ayindan bu yana istiyorlar oyuncuyu

Iyi de beyler bizim teklif yükseltmemiz fenerin lehine olmaz

Fener mayis ayindan bu yana ilgileniyor zaten oyuncu ile,bu transfere Biz sonradan dahil olduk

Rizespor planli hareket ediyor olabilir daha fazla para koparmak icin ama fener li yöneticilerin Galatasaray’a daha fazla para harcatalim mantigi ile hareket edeceklerini zannetmiyorum vedat muriqi transferinde cunku kendileri de mayis ayindan bu yana istiyorlar oyuncuyu
Nisan ayında teklif veren anlaşma noktasına gelen kulüp neden bu zamana kadar teansferi bitirmedi? Görüşmeye bile gitmemişler. Biz devreye girince birden dünyanın en değerli futbolcusu oldu vedat.

Belhanda nasıl oynuyor izleyen var mı?

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Keske fener alsada muriqiyi bitse su muhabbet ama bize kitleyecekler gibi hissediyorum

fernando 3
mariano 2
yunus 3
belhanda 9
marcao 15

kjaer 4
banega 5
a.bakar 8.5
onyekuru 1
seri 3.5 kira
esiti 6m
luyi 5m

Vedat yerli olsa herkes isterdi ama herif yabancı 4milyona mis gibi scout golcü bulursun insaf artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt