Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nzonzi mi? Vallahi gazeteler bir üst seviyeye çıkarırsa Kante adı falan zikredilecek.Adam 27 milyona almış sana kaça verecek? Hadi kiralık istedin diyelim.Roma kiralık verecek olsa avrupanın yarısı kapısında yatar.%1 ihtimal vermiyorum

Şu Vedat kazığı gün geçtikçe büyüyor birden kenarı cekilsekte hasirtt diye comolliye girse keske

Vedat Galatasaray a gelmek istiyorum diyor, bşr oyuncu fenere gitmek istiyorum dese ben asla istemezdim çok enteresan

nzonzi zor ya keske kiralasak ama donsah iyi olur.satın alma opsiyonlu alabiliriz donsahı

Hasan Kartal: "Kafamızda belirlediğimiz bir ücret var. Ayrıca bunun dışında iki kulüpten faydalanacağımız oyuncular olursa onları alacağız. 1-2 gün içerisinde bunlar netleşir."

Bu transferin şu ana kadar gerçekleşmemesinin tek nedeni Vedatın bizi tercih etmesi..Hemen hemen 2 kulüp aynı teklifi yapmıştır rize başkanı da fenere gitmesini istiyor... Vedatın azıcık gönlü olsaydı çoktan fenere verirlerdi....Zaten dün Mustafa Başkan'ın su akar yolu bulunu lafı da bunu kanıtlıyor belli ki Vedatla çoktan anlaşmışız ..

yani şu mevkiye 26 yaşından küçük adam göremicez di mi? jose rodri verim alamamana rağmen sana kar ettirdi , genç alınca kar ediyosun çok mu zor anlamak?
En önemli mevkide verim alamayıp şampiyonluk giderse o oyuncunun satışından 3-4 milyon kâr etsek ne yazar ?

Piyasadaki kaliteli adamların o mevkiler için özelikle ilerlemiş yaşlarda getire biliyorsun Türkiye'ye maalesef.... veyahut Scout Transferi olacak ki oda yine o mevki için baya baya riskli olur.

Hem yaşlı kalitesi beli olanı almak gerekir bide Scout Transfer olanı . Böylece garantiye almış oluruz. Scout iyi çıkarsa bingo....tutmazsa sağlık olsun deriz ama en azından orayı sigorta altına almış oluruz

D-dXFRfWkAAzoCs.jpg

Chiquinho benficada 50 milyon euro yükleniyor

Şampiyon bi takım bismillah demeden 6 transfer yapıyorsa bu işte bi tuhaflık vardır..

hiç rahat sampiyon olamayacagız sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt