Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muriq'e bu kadar kafa takılmasının en büyük nedeni 2 seneye yerli statüsüne geçme ihtimalinin yüksek olması...Ciddi yerli golü sıkıntısı var cenk tosun hariç forvet yok memlekette.. Muriq normal bir yabancı olsaydı bu kadar uğraşmazlardı

Bu nasıl olsa Diagne'yi sezon sonu satarız diyip devre arasında almak gibi bir şey. Olabilir ama garantisi yok.

muric'i ezdiniz ama bence ilk 11 oynayabilecek kapasitede bir adam

Muriçi ezmedim. Süper Ligde yaptiklarini gördüm. Takimina göre çok fazla Scorerpoints üretmis bir oyuncu. Yanliz ligimizde bunu yapabilecek kapasitede daha ucuz ve genç oyuncular mümkün. Fransa 2. Lig, Belçika, Isviçre, Iskandinav ülkelerinde çok ama çok saglam oyuncular var.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Şu Muriqi de nereye gidiyorsa gitsin artık. Bıktık ya her gün şu herifle ilgili haberleri görmekten. Sanki hint kumaşı.

Daha adamın yerli mi yabancı mı sayılacağı bile muamma.

Ek olarak sadece 1 sene kontratı kalmış. 2-3 Milyon bonservisi kabul etmiyorlarsa alsınlar başlarına çalsınlar herifi. Sanki dünya da başka topçu yok.

sent via GSC

Marcao luyindama gibi adamları bulan scoutlar 1 tane forvet bulamadı mı ben anlamadım bu işi?

Biz alırsak bu fenerasyon yerli saymaz bu adamı.

2-3 yerde aynı şeyleri okudum geçen menajeri de söyledi vedat ileride yerli sayılacak diye(gerçi ne kadar güvenilir menajerine) ..Yönetim de bu kadar boş beleş değildir heralde yasal prosedürleri araştırmışlardır diye düşünüyorum

hasan kabze kendi cebinden 100 milyar ödeyip gelmişti,vedat bu kadar seviyosa bizi gitmesin fenere falan,seneye bedavaya gelsin.

2-3 yerde aynı şeyleri okudum geçen menajeri de söyledi vedat ileride yerli sayılacak diye(gerçi ne kadar güvenilir menajerine) ..Yönetim de bu kadar boş beleş değildir heralde yasal prosedürleri araştırmışlardır diye düşünüyorum
hajrovic faciasi akillarda. muriqinin kac tane pasaportu var herifi yerli saymazlar.

Şöyle bir durum var yabancı sayısı azalırsa mesela 8+3 oldu diyelim,eski kurala dönülürse yerli sayılır.Yeni kuralda kosova da oynadığı için tc vatandaşı olsa bile yetmiyor.

Luyindamayı çok severim ama asla bir scout transferi değildir 8.5 milyon euroya 25 yaşında bir stoper aldık bilmem farkında mısınız ?

Sonuçta çok isimli bir oyuncu değildi,bu kriterde forvet almak kolay değil bakınca,marcao daha iyi bir örnek.

ali yavuz ve erencan yardımcı çok önemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt