- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.712
- 3.873
temmuzdayız. ve diagneyi belhandayı falan henüz gönderemedin. bu aldığın adamları millet haziranda kampa getirmiş oluyo bile
ohoooo sen hayallerde yasiyorsun, o seviye belki 50 sene sonra gelir fazla guvenme.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
temmuzdayız. ve diagneyi belhandayı falan henüz gönderemedin. bu aldığın adamları millet haziranda kampa getirmiş oluyo bile
ahmet + ömer + ozornwafor (oynama garantili )kiralık + 4m.
bence kabul etmemek için hiçbir neden yok şu teklifi , kasımpaşa kiralık yabancıları falan da iyi işliyor. herkes için winner bir anlaşma.
hayatlarında bir daha u20 en iyi stoperi adam mı görecekler
Trezege kasımpaşa yönetimine ayrılmak istiyorum demiş. Apo başkan vedat mı trezege mi ikileminde kalmıştır çoktan.

DONK'u dikkatle izleyin![]()
luyindamanın bonservisi zaten alındıŞu Diagne gitmiş olsaydı hem Banega transferini bitirir Luyindama'nın bonservisini alırdık hem de Aboubakar için bir kiralık+zorunlu satın alma opsiyonu şeklinde şansımız olurdu
Ama herif komple arıza ...
Kimse anlamak istemiyor alındığını nedenseluyindamanın bonservisi zaten alındı
Resmiyete döküldü mü bilmiyorum da reis resmiyet kazanmış olsa da finanse edebilmiş değiliz, Diagne'den gelen para ile finanse edebilirdikluyindamanın bonservisi zaten alındı
Soares
Abou
Marega
Ze luis
Abou veya Maregayi alalim
Liege para yatırılmış bunu geçen hafta Belçika gazeteleri yazdı zaten. Açıklanmama nedeni ise sat- al yüzünden birisi gidince açıklanacaktır. 5.5 milyon bonservisi ama Maicon'un kiralanmasından gelen para yüzünden herhalde -3.8 ile başlayacağımzı söylemişti Terim.Resmiyete döküldü mü bilmiyorum da reis resmiyet kazanmış olsa da finanse edebilmiş değiliz, Diagne'den gelen para ile finanse edebilirdik
Soares veya Aboubakar da olur. Harbiden Banega+Aboubakar iyi is olurMaregayı yavaş alalım musap![]()
Soares
Abou
Marega
Ze luis
Abou veya Maregayi alalim
Abuşa direk çökmek lazım şu cagne bi gitseydi kazık çaktı resmen gitmiyorSoares veya Aboubakar da olur. Harbiden Banega+Aboubakar iyi is olur