Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahmet + ömer + ozornwafor (oynama garantili )kiralık + 4m.

bence kabul etmemek için hiçbir neden yok şu teklifi , kasımpaşa kiralık yabancıları falan da iyi işliyor. herkes için winner bir anlaşma.

hayatlarında bir daha u20 en iyi stoperi adam mı görecekler

önce vedat için sandım da yuh diyecektim.. Afirka Kupasından sonra bu paralara trezeguetyi yedirmezler diye düşünüyorum..

Diagne gidene kadar epey sessiz olacaktır

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cagne işi muhtemelen ay sonunu bulur. Yabancı transferleri falan derken biz yine 31 ağustosun gecesine kadar transfer bekleriz yine takımın eksik yerleri tam olarak giderilmeden transfer sezonu biter

50009

8 sene önce bugün,ersan gülüm faciasından sonra silinen üyeliğimden ötürü 2.bi üyeliik almıştım,1 gün sonrasında ise ...

''şike varsa ,ortaya çıksın'' 22 mayıs 2011 sözüm gerçek oldu.... 3 temmuz efsanesi

Şu Diagne gitmiş olsaydı hem Banega transferini bitirir Luyindama'nın bonservisini alırdık hem de Aboubakar için bir kiralık+zorunlu satın alma opsiyonu şeklinde şansımız olurdu

Ama herif komple arıza ...

Şu Diagne gitmiş olsaydı hem Banega transferini bitirir Luyindama'nın bonservisini alırdık hem de Aboubakar için bir kiralık+zorunlu satın alma opsiyonu şeklinde şansımız olurdu

Ama herif komple arıza ...
luyindamanın bonservisi zaten alındı

Soares
Abou
Marega
Ze luis

Abou veya Maregayi alalim

Resmiyete döküldü mü bilmiyorum da reis resmiyet kazanmış olsa da finanse edebilmiş değiliz, Diagne'den gelen para ile finanse edebilirdik
Liege para yatırılmış bunu geçen hafta Belçika gazeteleri yazdı zaten. Açıklanmama nedeni ise sat- al yüzünden birisi gidince açıklanacaktır. 5.5 milyon bonservisi ama Maicon'un kiralanmasından gelen para yüzünden herhalde -3.8 ile başlayacağımzı söylemişti Terim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt