Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 hafta transfer artik olmaz

siradki gelisme diagnenin satisi olur bence

Yedek kaleci
Şener (yedek bek)
Emre (yedek bek)
Yedek stoper
Yedek orta saha
Jimmy (1. opsiyon yedek hücumcu)
Yunus (2. opsiyon yedek hücumcu)
Yusuf (3. opsiyon yedek hücumcu)
Adem (4. opsiyon yedek hücumcu)

6 adet gayet geçerli yerlimiz oldu. Hepsinin de maliyeti uygun. (1 m EUR altında) tutmazsa rahatça elden cikarirsin.

2 ya da 3 tane daha bonservisi elinde yerli oyuncu transferi bekliyorum. Kaleci+Stoper+Orta saha
(Topal olursa hem stoperi hem orta sahayı yedekliyoruz)

Bonservisini alalim. 1 sene daha orda kiralik oynasin

Arkadaşlar fake haber diyor ama. Makul olur alınması. 1 yıl orada oynaması yerine ülkedeki bir takımda oynaması ligi tanıma açısından daha yararlı olur sanki. :unsure: Hani olursa.

Yedek kaleci
Şener (yedek bek)
Emre (yedek bek)
Yedek stoper
Yedek orta saha

6 adet gayet geçerli yerlimiz oldu. Hepsinin de maliyeti uygun. (1 m EUR altında) tutmazsa rahatça elden cikarirsin.

2 ya da 3 tane daha bonservisi elinde yerli oyuncu transferi bekliyorum. Kaleci+Stoper+Orta saha
Yunus'u satariz. Selcuk'la sözlesme uzatilir maalesef.

Yedek kaleci
Şener (yedek bek)
Emre (yedek bek)
Yedek stoper
Yedek orta saha

Okan kocuk
Topal
Taylan
Mehmet cetin

Sevilla FD Monchi: Banega satış listesinde değil. Transferi için kimseyle görüşme yapmadık. [aspor]

Sevilla FD Monchi: Banega satış listesinde değil. Transferi için kimseyle görüşme yapmadık. [aspor]

Ever Banega’nın menajeri Santiago Hirsig: Galatasaray ile anlaşmaya vardık. Sevilla ile Galatasaray arasındaki görüşmeyi bilmiyorum. Kulüpler anlaşırsa Banega Galatasaray forması giyecek. [aspor]

Sizin yöneteceğiniz spor kanalini seveeeyim ya

Diagne, transfer olması durumunda Galatasaray'a ödenecek bonservis bedelinden pay istiyor. (A Spor)

pusht

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt