- 1 Mayıs 2018
- 57.924
- 48.697
- 3.873
2 hafta transfer artik olmaz
siradki gelisme diagnenin satisi olur bence
siradki gelisme diagnenin satisi olur bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ardanın aklını silkiyim ben akıl ne arar ondaArda bu takıma güç ve akıl katacaktır
Alp Pehlivan : "Galatasaray bir İstanbul klübüne transfer çalımı atabilir, oyuncunun Galatasaray'a dönüşü olabilir.Bu çalım gerçekleşirse Onyekuru Galatasaray'a yeniden kiralanmayacaktır"
Garry dönüyor
Bonservisini alalim. 1 sene daha orda kiralik oynasin
Kanat fetişiAlp Pehlivan : "Galatasaray bir İstanbul klübüne transfer çalımı atabilir, oyuncunun Galatasaray'a dönüşü olabilir.Bu çalım gerçekleşirse Onyekuru Galatasaray'a yeniden kiralanmayacaktır"
Garry dönüyor
Yunus'u satariz. Selcuk'la sözlesme uzatilir maalesef.Yedek kaleci
Şener (yedek bek)
Emre (yedek bek)
Yedek stoper
Yedek orta saha
Jimmy (1. opsiyon yedek hücumcu)
Yunus (2. opsiyon yedek hücumcu)
Yusuf (3. opsiyon yedek hücumcu)
Adem (4. opsiyon yedek hücumcu)
6 adet gayet geçerli yerlimiz oldu. Hepsinin de maliyeti uygun. (1 m EUR altında) tutmazsa rahatça elden cikarirsin.
2 ya da 3 tane daha bonservisi elinde yerli oyuncu transferi bekliyorum. Kaleci+Stoper+Orta saha
(Topal olursa hem stoperi hem orta sahayı yedekliyoruz)
Yedek kaleci
Şener (yedek bek)
Emre (yedek bek)
Yedek stoper
Yedek orta saha
Jimmy (1. opsiyon yedek hücumcu)
Yunus (2. opsiyon yedek hücumcu)
Yusuf (3. opsiyon yedek hücumcu)
Adem (4. opsiyon yedek hücumcu)
6 adet gayet geçerli yerlimiz oldu. Hepsinin de maliyeti uygun. (1 m EUR altında) tutmazsa rahatça elden cikarirsin.
2 ya da 3 tane daha bonservisi elinde yerli oyuncu transferi bekliyorum. Kaleci+Stoper+Orta saha
(Topal olursa hem stoperi hem orta sahayı yedekliyoruz)
Banega yalan oldu
Oha gg o haldeSevilla FD Monchi: Banega satış listesinde değil. Transferi için kimseyle görüşme yapmadık. [aspor]