Aslan Akdoğan
Parçalı Üye
- 23 Ocak 2019
- 2.567
- 2.299
- 648
Cas kararı yarın mı açıklanacak?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Thy yolcu kayıtlarında Santiago Hırsig diye bir isim yoktur. Gerçi sadece Madrid ve Barcelona gelişlere baktılar. Sevilla yada başka şehirlerden gelişlere bakıyorlar. Bilgi vereceğim.
Aynen onun içindir büyük ihtimal ama cas kararının da yakında açıklanması gerekiyordu sanırım.Yarın 3 Temmuz. Hırsızlığın ortaya çıkışının yıl dönümü.
Sevgili renktaşım, ben hala transferin bittiğini söylüyorum. Oyuncu ile taa bir ay önce anlaşılmıştı. İş teknik detaylarda, oda muhtemelen Temmuz ortasını bulur demiştim. Halen de aynı şekilde görüş belirtiyorum. Mesela menajeri Türkiye'ye gelmiş mi onu araştırıyorum. Henüz THY kayıtlarında Santiago Hirsig ismine ulaşmış değilim. Bakıyor Türkiye'de ki arkadaşlar bilgi gelsin atacağım.Renktas eskiden Banega transferi 1 ay onceden oldu/bitti gibi bir ifade kullanmistin. Bunun dayanagi nedir?
Ben pek umutla bakamiyorum bu transfere
Emeğine sağlık abi bilgi için istanbulu seferber etmissinSevgili renktaşım, ben hala transferin bittiğini söylüyorum. Oyuncu ile taa bir ay önce anlaşılmıştı. İş teknik detaylarda, oda muhtemelen Temmuz ortasını bulur demiştim. Halen de aynı şekilde görüş belirtiyorum. Mesela menajeri Türkiye'ye gelmiş mi onu araştırıyorum. Henüz THY kayıtlarında Santiago Hirsig ismine ulaşmış değilim. Bakıyor Türkiye'de ki arkadaşlar bilgi gelsin atacağım.
Sevgili renktaşım, ben hala transferin bittiğini söylüyorum. Oyuncu ile taa bir ay önce anlaşılmıştı. İş teknik detaylarda, oda muhtemelen Temmuz ortasını bulur demiştim. Halen de aynı şekilde görüş belirtiyorum. Mesela menajeri Türkiye'ye gelmiş mi onu araştırıyorum. Henüz THY kayıtlarında Santiago Hirsig ismine ulaşmış değilim. Bakıyor Türkiye'de ki arkadaşlar bilgi gelsin atacağım.
Boydu alıp jimnastik spora kiralayalimOnyekuru için everton muhtemelen Agustos sonuna kadar bekleyecek. 20 milyon civarı bir rakam olursa satmaya çalışacak. Öncelik satış. Eğer istediklerini almazlarsa tekrar bize kiralarlar gibi.
Onyekuru Boyd'dan daha iyi oyuncu. Ha şunu yaparsın anlarım. Boyd'un bonservisi 2 milyon euro. Alır başka bir takıma kiralarsın. Büyük takımlar böyle yapıyor.
Videolarında penaltı ve frikikleri etkili kullandığını gördüm kesinlikle katkı sağlar ...Bu jimmy forvet arkasinda da oynar gerektiğinde böyle çok yönlü adamlar lazim kulübede. Ayrica cift ayagini da kullaniyor gibi gördüm yanlis görmediysem. Sinani donunda sallar gibi
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Devre arasi Inegöl'den Sancaktepe'ye gitmis. 2.lig kirmizi/beyaz gruptan öteye gitmesi zor.Geçen sene aldığımız eski topcumuz Birhan vardı noldu ona yaşıyor mu bu sene de mi kiralik verilecek?
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi