Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Thy yolcu kayıtlarında Santiago Hırsig diye bir isim yoktur. Gerçi sadece Madrid ve Barcelona gelişlere baktılar. Sevilla yada başka şehirlerden gelişlere bakıyorlar. Bilgi vereceğim.

Renktas eskiden Banega transferi 1 ay onceden oldu/bitti gibi bir ifade kullanmistin. Bunun dayanagi nedir?

Ben pek umutla bakamiyorum bu transfere

Renktas eskiden Banega transferi 1 ay onceden oldu/bitti gibi bir ifade kullanmistin. Bunun dayanagi nedir?

Ben pek umutla bakamiyorum bu transfere
Sevgili renktaşım, ben hala transferin bittiğini söylüyorum. Oyuncu ile taa bir ay önce anlaşılmıştı. İş teknik detaylarda, oda muhtemelen Temmuz ortasını bulur demiştim. Halen de aynı şekilde görüş belirtiyorum. Mesela menajeri Türkiye'ye gelmiş mi onu araştırıyorum. Henüz THY kayıtlarında Santiago Hirsig ismine ulaşmış değilim. Bakıyor Türkiye'de ki arkadaşlar bilgi gelsin atacağım.

Sevgili renktaşım, ben hala transferin bittiğini söylüyorum. Oyuncu ile taa bir ay önce anlaşılmıştı. İş teknik detaylarda, oda muhtemelen Temmuz ortasını bulur demiştim. Halen de aynı şekilde görüş belirtiyorum. Mesela menajeri Türkiye'ye gelmiş mi onu araştırıyorum. Henüz THY kayıtlarında Santiago Hirsig ismine ulaşmış değilim. Bakıyor Türkiye'de ki arkadaşlar bilgi gelsin atacağım.
Emeğine sağlık abi bilgi için istanbulu seferber etmissin :)

Zahmet oluyor renktas. Eyvallah. Umarim gelir. Ben ilk Lincoln transferini boyle bekledim. Sonrasinda Drogba ve Sneijder. Simdi ise Banega. Bunlarin ortak yonu hepsi sonunda mutlu son ile bitmesiydi. Umarim Banegada olur

Onyekuru için everton muhtemelen Agustos sonuna kadar bekleyecek. 20 milyon civarı bir rakam olursa satmaya çalışacak. Öncelik satış. Eğer istediklerini almazlarsa tekrar bize kiralarlar gibi.

Onyekuru Boyd'dan daha iyi oyuncu. Ha şunu yaparsın anlarım. Boyd'un bonservisi 2 milyon euro. Alır başka bir takıma kiralarsın. Büyük takımlar böyle yapıyor.
Boydu alıp jimnastik spora kiralayalim

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Onyekuru hiçbir zaman bizim olmayacak ki en fazla 1 sezon daha bizde oynar ama onun nerdeyse kiralama ücretine tapusu sende olan bir oyuncu almış oluyorsun ki o bölgeye zaten Babel alındı. Zarar etme şansımız hiç yok. Babel’in yedek oturacağını düşünmüyorum. Boyd kenardan gelebilir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

şimdi değerli dostlar bu santiago hirsig adına biraz baktım eski bir futbolcu,arjantinli.Ever banega nin danışmanlık şirketi dodici sports management olarak görünüyor sitelerine de baktım transfermarkt da da inceledim santiago hirsig adında bir çalışan görünmüyor

Bazi arkadaslar uzun suredir iyi 8 numara izlemedigi icin bu mevkinin gerekliliklerini bire bir karsilayan banegaya burun kiviriyor. Gelince goreceksiniz yaratacagi farki

Ya biz belli oldu ki 11 yabancı çıkıcaz ve kalan 1 yedek kulubesi hakkı da gelirse vedat olacak. sıkıntı olacak gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt