Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.350
- 5.335
- 2.308
GötüKim diyor bunları
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GötüKim diyor bunları
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
evet tam olarak en buyuk eksik o. Deplasman oyununun en buyuk sebebi de yuksek iqlu bi 8 no eksikligi.Bazı arkadaşların kendi anadilinde yazılanları okuyup anlama sorunu var sanırım. Bu takımın öncelikli olarak tün 8 numara özelliklerine sahip bir oyuncuya mı ihtiyacı var? Her yer tam o mu eksik? Bunu mu anladık? Laf olsun torba dolsun işte. İki de laf soktum mu ohh rahatım. Ah bu da elma şekeri. Aferin.
Oooo donmusun reyizzzzzselcuk olmasaydı iyiydi yav![]()
hic gitmedim ki reyiz hep burdaydımOooo donmusun reyizzzzz
evet tam olarak en buyuk eksik o. Deplasman oyununun en buyuk sebebi de yuksek iqlu bi 8 no eksikligi.
Eğer doğruysa yöneticiler ndombele diye futbolcu mu olur diyerek almamislardir
O kadar topçu aldık 11 de oynuyacak tek isim Babel takımda 6 7 tane As topçu eksikken yedekleri dolduruyoruz bir tarafımızda patlamaz umarım bu yaptığımız.
Coktandir gozukmuyordun veya ben gormedim. Neyse gordugume sevindimhic gitmedim ki reyiz hep burdaydım![]()
G.birligunde oynarken temposuzdu ve surekli kafasi yerde oynuyorduJimmy 11 i zorlar. Kimse küçümsemesin
ASUS_X00QD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yedek kulubesi copluktu
reis ben admin degilim ki beni adminlemi karıstırdın acepCoktandir gozukmuyordun veya ben gormedim. Neyse gordugume sevindim
Kenan komutana af gelecekmi acaba?
olay asist meselesi degil oyunun temposunu belirleme, pas istasyonu olma top alip dagitma gibi seyler. Bizim gecen yil 8 noya koydugumuz sahsiyete millet tapiyordu deli dana gibi rakibin ustune kosma ozelligi var ve 5 macta bir ortadan dribbling yapacak diyeBu yüksek iq'lu 8 olsaydı Eren'i gol kralı yapardı yani. Maşallah.
11 de iyi değil ki hadi Jimmy bir nebze işimize yarar ama Adem ve Şener bize katkı falan vermez onu da söyliyim boşa yapılmış 2 transfer.