Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Linnes rusyaya gitmeyi isteseydi, sözlesmesini uzatmayip ruslardan imza parasi kopararak oraya giderdi.

Bazı arkadaşların kendi anadilinde yazılanları okuyup anlama sorunu var sanırım. Bu takımın öncelikli olarak tün 8 numara özelliklerine sahip bir oyuncuya mı ihtiyacı var? Her yer tam o mu eksik? Bunu mu anladık? Laf olsun torba dolsun işte. İki de laf soktum mu ohh rahatım. Ah bu da elma şekeri. Aferin.

Bazı arkadaşların kendi anadilinde yazılanları okuyup anlama sorunu var sanırım. Bu takımın öncelikli olarak tün 8 numara özelliklerine sahip bir oyuncuya mı ihtiyacı var? Her yer tam o mu eksik? Bunu mu anladık? Laf olsun torba dolsun işte. İki de laf soktum mu ohh rahatım. Ah bu da elma şekeri. Aferin.
evet tam olarak en buyuk eksik o. Deplasman oyununun en buyuk sebebi de yuksek iqlu bi 8 no eksikligi.

O kadar topçu aldık 11 de oynuyacak tek isim Babel takımda 6 7 tane As topçu eksikken yedekleri dolduruyoruz bir tarafımızda patlamaz umarım bu yaptığımız.

Topal yaşlı da onun oynadığı mevkide oynayabilecek verimli ve ucuz yerli oyuncu pek yok. Şahsen çok maaş istemediği sürece rotasyon transferi olarak alınması sorun olmaz.

Rotasyon oyuncular altyapı oyuncular olsun demek de saçma olur. O oyuncuları çürütmüş oluruz. Gelişmeleri için full sezon oynamaları lazım

Bu yüksek iq'lu 8 olsaydı Eren'i gol kralı yapardı yani. Maşallah.
olay asist meselesi degil oyunun temposunu belirleme, pas istasyonu olma top alip dagitma gibi seyler. Bizim gecen yil 8 noya koydugumuz sahsiyete millet tapiyordu deli dana gibi rakibin ustune kosma ozelligi var ve 5 macta bir ortadan dribbling yapacak diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt