Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
11 de iyi değil ki hadi Jimmy bir nebze işimize yarar ama Adem ve Şener bize katkı falan vermez onu da söyliyim boşa yapılmış 2 transfer.

Adem >>>>>>> Mugdat

Linnes bir ay 10 maca cikti, resmen 12 kisiyle sampiyon olduk

bu transferler gayet mantikli ve sener iyi yedek

Linnese degil 6 4 bile veren varsa satilsin cok duz adam millet efendi diye basimiza kral yapti
ibrahim-tatlises_1681884.gif

Alp Pehlivan: “Galatasaray’ın bir İstanbul takımına gitmek üzere olan oyuncuyu alarak o takıma çalım atmak gibi bir planı var. Şampiyonlar Ligi faktörüyle oyuncunun aklını çelmiş durumdalar. O oyuncu gelirse, Onyekuru kiralanmayacak. Gelmezse Onyekuru kiralanacak.”

TYLER BOYD!

@Kadir Ari

olay asist meselesi degil oyunun temposunu belirleme, pas istasyonu olma top alip dagitma gibi seyler. Bizim gecen yil 8 noya koydugumuz sahsiyete millet tapiyordu deli dana gibi rakibin ustune kosma ozelligi var ve 5 macta bir ortadan dribbling yapacak diye

İleride top tutacak, klasik deyimiyle arkadaşlarına alan açacak, indirecek, defansı yıpratacak 1 tane forvetimiz olsa Belhanda sizin için bu kadar kötü gözükmezdi diye düşünüyorum ben de. Bugün beğenmediğimiz Diagne'nin gelişi sayesinde Feghouli'yi övüyoruz, Belhanda çok daha iyi oynamaya başladı gelişinden sonra. Drogba gibi bir adam beli dönmeyen Sneijder'i adam etti. Banega'ya kötü demedim, burun da kıvırmadım. Öncelik midir diye sordum.

Yazdığımı bi daha okuyun isterseniz. Marcao sakatlanınca onun da açığını kapatacak zekadadır inşallah. Ne diyeyim.

O kadar topçu aldık 11 de oynuyacak tek isim Babel takımda 6 7 tane As topçu eksikken yedekleri dolduruyoruz bir tarafımızda patlamaz umarım bu yaptığımız.
Takıma yedek oyuncu da lazım ve yerli olmak zorunluluğu var. Alınanlardan daha yüksek kalitede ve aynı maliyetle önerdiğin yerli oyuncular mutlaka vardır, böyle bodoslama daldığına göre?!. Buyur, aydınlanmak istiyorum...

@Hayri Cund ortalıkta yok ve dünyada değişik olaylar oluyor. tesadüf mü ? sanmam.

Alp Pehlivan: “Galatasaray’ın bir İstanbul takımına gitmek üzere olan oyuncuyu alarak o takıma çalım atmak gibi bir planı var. Şampiyonlar Ligi faktörüyle oyuncunun aklını çelmiş durumdalar. O oyuncu gelirse, Onyekuru kiralanmayacak. Gelmezse Onyekuru kiralanacak.”

TYLER BOYD!

@Kadir Ari

Garry Rodrigues

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt