Fatih Celik
10 Numara!
- 12 Ocak 2011
- 10.195
- 3.280
- 1.468
Yok yav senin soyismini begendigim icin biliyorum seni rdasreis ben admin degilim ki beni adminlemi karıstırdın acep![]()
Kenan komutanda LGBT ye katilacakmis galiba oyle dediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok yav senin soyismini begendigim icin biliyorum seni rdasreis ben admin degilim ki beni adminlemi karıstırdın acep![]()
11 de iyi değil ki hadi Jimmy bir nebze işimize yarar ama Adem ve Şener bize katkı falan vermez onu da söyliyim boşa yapılmış 2 transfer.
Adam sonra sonra oli ve toulouse gördüG.birligunde oynarken temposuzdu ve surekli kafasi yerde oynuyordu
Hic umutlu degilim
Linnese degil 6 4 bile veren varsa satilsin cok duz adam millet efendi diye basimiza kral yapti
adam kafaya keles yedi olmedi balkondan dusunce mi olecek
olay asist meselesi degil oyunun temposunu belirleme, pas istasyonu olma top alip dagitma gibi seyler. Bizim gecen yil 8 noya koydugumuz sahsiyete millet tapiyordu deli dana gibi rakibin ustune kosma ozelligi var ve 5 macta bir ortadan dribbling yapacak diye
Takıma yedek oyuncu da lazım ve yerli olmak zorunluluğu var. Alınanlardan daha yüksek kalitede ve aynı maliyetle önerdiğin yerli oyuncular mutlaka vardır, böyle bodoslama daldığına göre?!. Buyur, aydınlanmak istiyorum...O kadar topçu aldık 11 de oynuyacak tek isim Babel takımda 6 7 tane As topçu eksikken yedekleri dolduruyoruz bir tarafımızda patlamaz umarım bu yaptığımız.
Emre mor alınmalı. riski yok bir kere

Alp Pehlivan: “Galatasaray’ın bir İstanbul takımına gitmek üzere olan oyuncuyu alarak o takıma çalım atmak gibi bir planı var. Şampiyonlar Ligi faktörüyle oyuncunun aklını çelmiş durumdalar. O oyuncu gelirse, Onyekuru kiralanmayacak. Gelmezse Onyekuru kiralanacak.”
TYLER BOYD!
@Kadir Ari
Garry Rodrigues
Tesislere kapatacaksın. Orada yatıp kalksın.emre mor'un kendisi risk. istanbul gecelerine akarsa kesin bir skandal patlatır
bu herif futbolcu olmasa kesin hapse düşerdi.