Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence BabelCan diyelim ki belhanda gitti hani olmaz ya diyelim ki oldu. Yerine adayın var mı takım içinde?
schlägerrei
Ne ego varmış sende de be arkadaş yazık.taht mı kurmuş yoksa bu sezon özgür ayten 2020-21 sesounu mu
valla az evvel babel yazacaktim yalandan ama yapamadimBence Babel![]()
Can karabacağın yeni prensi.
Omar
Sende vasat sevicilik hastalığı var acilen tedavi olmalısınvalla az evvel babel yazacaktim yalandan ama yapamadim
omar sefil kank yav insani ceken bi tarafi yok
adel taarabt gelirse o olabilir![]()
anlayamadım sıdddık ne diyorsun sence taktik degiştirmeli miyiz trasnferde yoksa geçen sene gibi mi olmalıyızNe ego varmış sende de ve arkadaş yazık.
Seneyede bedava gidecek. 1 sene daha az gunaha gireriz en azindanBelhanda bedavaya gidecekse kalsın her ne kadar sevmesemde. Alemin enayisi olmuşuz. Kimi satsak bedavaya veriyoruz alırken kazık yiyoruz.
Sonunda zulümden kurtuluyoruz gelmişsiniz para hesabı yapıyorsunuz. Ondan gelecek paradan zati hayır gelmez gider malin birine gömerler. Takmayın kafaya.
emre; alo cavani fenere gelirmisin
cavani: yillik 9m euro arti bonus
emre: tmm iyi gunler
boyle olmus ancak
bu adamin gozlerine mil cekilmesini istiyorumGerçekten inanılır gibi değil.
Yahu adam takımı bozuyor.Dünkü maçta bile iyi olduğunu söyleyenler var..
Evet bence bu saatten sonra başımızdaki beceriksiz adamların yapacağı transferlerden haıyır gelmez.Ama bu belhandanın gitmesini engellemez.
Yani transfer olsada olmasada bu adam gitmeli.
Bizim için en önemli mesele gelecek oyuncuların kalitesi ve adeti..
eğerki bir iki tane adam alacakarsa sırf transfer yapmak için yapmış olurlar.
Bu arada taraftarda inanılmaz scout genç transfer saplantısı var..Bu gelecek 2,3 milyonla alınacak genç oyuncudan bize hayır falan gelmez.Eski oyuncular oynamaya devam eder.