Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi geceler
tumblr_n0dv6hWkZh1rtmb48o2_400.gifv

bu adamin gozlerine mil cekilmesini istiyorum

Renktaş bir yere kadar komik oluyor ama belli bir zaman sonra kabak tadı veriyor.
Gerçekten hepimiz Galatasaraylıyız.Burada Galatasarayın daha iyi olması için gerekli yorumları dile getiriyoruz.Sende Galatasarayı biracık seviyorsan vazgeç bu sevdadan.

Yönetim 2 aydır taşşak geçiyor oturmuş burada mahalle hanımları gibi kavga ediyorsunuz size de pes yav.

Kalmış 20 gün az sabredin, bitecek 20 gün sonra herkes her şeyi öğrenmiş olacak. Kaç yaşında insanlarsanız şu kavgalara, tripler komik duruyor rica ediyorum yapmayın.

Valla Galasevgisi ne yazsa yarım saat geçmeden Volkan Kılıç Asistanaliz sayfasından paylaşıyor. Oradan diğer duyumcular ve gazeteciler görüyor. 2 saate kalmadan isim gündem oluyor. Ali Koç'un duymasına da gerek yok bizim taraftarın Instagram'a 5000 mesaj atıp oyuncu menajerinin ağzını sulandırmasına da yeter bu 2 saat. Sırf menajer isteklerinden bozulan kaç tane transfer var.

Bildiğiniz isimleri söyleyin yav patlamaz transferler korkmayın. Zaten patlayacak olsa o bilgileri size de vermezler. Bazıları zannediyor ki ali koç twitterden galasevgisini takip ediyor bildirimleri de açmış, bir yandan da forumu okuyor herkese teklif yağdırıyor.

Yönetim 2 aydır taşşak geçiyor oturmuş burada mahalle hanımları gibi kavga ediyorsunuz size de pes yav.

Kalmış 20 gün az sabredin, bitecek 20 gün sonra herkes her şeyi öğrenmiş olacak. Kaç yaşında insanlarsanız şu kavgalara, tripler komik duruyor rica ediyorum yapmayın.
çok haklısın

boşuna admin olmadınız sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt