- 23 Temmuz 2011
- 75.741
- 50.640
- 4.843
Kolpacı duyumcular hakkında yorumların nedir rtsanlayamadım sıdddık ne diyorsun sence taktik degiştirmeli miyiz trasnferde yoksa geçen sene gibi mi olmalıyız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kolpacı duyumcular hakkında yorumların nedir rtsanlayamadım sıdddık ne diyorsun sence taktik degiştirmeli miyiz trasnferde yoksa geçen sene gibi mi olmalıyız
Psg-marsilya macinda savaş cikmis. 5 kirmizi kart ne yav?

emre; alo cavani fenere gelirmisin
cavani: yillik 9m euro arti bonus
emre: tmm iyi gunler
boyle olmus ancak
Düşer birazdanPsg marsilya meydan muharebesinin videosu var mı
@Özgür AydınBiriniz de özgür beye julyanoyu sorsun.
Belhanda dün iyi oynamadıysa geldiğinde beri hiçbir maçta oynamamıştır demektirbu adamin gozlerine mil cekilmesini istiyorum
yani gördüm kü alan memnun satan memnun insanlar birilerini darlayarak aldıgı duyumlar ıaktarark ün yapıyo ve kastta üst tarafa geçiyo falan neyse konu dagılmasın renktaşKolpacı duyumcular hakkında yorumların nedir rts
Everton bu kadar ortasahayı napacakAh imkan olsa Teixeira - Kondogbia - Siggurdson güzel olurdu
GSC Transfer İstihbarat Şefi
boyleleri derdest edilmeliBelhanda dün iyi oynamadıysa geldiğinde beri hiçbir maçta oynamamıştır demektir
bu adamin gozlerine mil cekilmesini istiyorum
Renktaş belhanda gitsin de gerisi gelir bence.anlayamadım sıdddık ne diyorsun sence taktik degiştirmeli miyiz trasnferde yoksa geçen sene gibi mi olmalıyız
Bildiğiniz isimleri söyleyin yav patlamaz transferler korkmayın. Zaten patlayacak olsa o bilgileri size de vermezler. Bazıları zannediyor ki ali koç twitterden galasevgisini takip ediyor bildirimleri de açmış, bir yandan da forumu okuyor herkese teklif yağdırıyor.
çok haklısınYönetim 2 aydır taşşak geçiyor oturmuş burada mahalle hanımları gibi kavga ediyorsunuz size de pes yav.
Kalmış 20 gün az sabredin, bitecek 20 gün sonra herkes her şeyi öğrenmiş olacak. Kaç yaşında insanlarsanız şu kavgalara, tripler komik duruyor rica ediyorum yapmayın.
@Can BÜYÜK rashica pl yapıyor