Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca orta sahanın her yerine adam istiyorum. 6 değil dedi. Gerekirse herkesi 6 oynatıyoruz dedi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyi de kimse galasevgisini zorla takip edin demiyorki. Hem adamı takip edeceksin hem de adamla dalga geçeceksin, sonra da adam sana cevap verince kötü olacak.

Dediğin gibi adamın işi değilken bile işi olanlardan daha iyi istihbarat veriyorsa benim açımdan saygıyı hakkeder. Ha sen saygı duymayabilirsin ama gidip de adamın twitterinde adama sallarsan o da sana cevabını verir. Bu yüzden de eleştiremezsin

selam galasevgisi

Cairney onomah oynuyor seri de oynarsa helva gibi os oluyo. Bu kadroyla hangi cesaretle eplye başlamış adamlar ilginç
Lemina ondan alındı zaten. Seri'yi de gönderirler bence.

Ha EPLde bile Everton dışında transfer yapan yok pek. Bir de Villa 33 falan verip Villa'dan adam aldı.

Samatta muhtemelen gider.

estagfurullah, insallah ilk kez sen hakli cikarsin :)
creepy.gif

terimin aciklamasini dinliyorum su an.

birisi 6 no almayacakmisiniz diye sordu
Terim: o nu istedigimi kim diyor?
xx: öyle degil mi
Terim: (kafa isaretiyle senin ben ....). Os nin her yerine ariyoruz.

sanirim 8 veya 10 istiyor

Bca duyum vermiyor mu artik

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

sence terim bu ekonomik şartlarda 5 ekime kaa her şey olabilir vs vs derken birini alamayabiliriz mi demek istedi yoksa faslının maaşı fazla gidebilir mi
sen ilkini anlamıssın gibi, ben de gidişine yordum
inşallah ilk kez sen haklı çıkarsın musap
;D
ben de gidecek gibi bir hava sezdim hayırlısı

terimin aciklamasini dinliyorum su an.

birisi 6 no almayacakmisiniz diye sordu
Terim: o nu istedigimi kim diyor?
xx: öyle degil mi
Terim: (kafa isaretiyle senin ben ....). Os nin her yerine ariyoruz.

sanirim 8 veya 10 istiyor
O halde Culyanoyu almak icin neyi bekliyoruz. Fenerin almasını herhal.

arkadaşlar ip'den baktım özgür ayten yusuf günaymış o yüzden itibar etmeyin

İyi de kimse galasevgisini zorla takip edin demiyorki. Hem adamı takip edeceksin hem de adamla dalga geçeceksin, sonra da adam sana cevap verince kötü olacak.

Dediğin gibi adamın işi değilken bile işi olanlardan daha iyi istihbarat veriyorsa benim açımdan saygıyı hakkeder. Ha sen saygı duymayabilirsin ama gidip de adamın twitterinde adama sallarsan o da sana cevabını verir. Bu yüzden de eleştiremezsin
Ya arkadaş ne idüğü belirsiz bir herifi nasıl eleştiremiyorum ya, saygı da duymuyorum eleştiriyorum da sonuna kadar.

Kim bana cevap vermiş ne diyorsun sen yav. Twitterda herifi dilleyenlere anlat sen bunları.

Fatih Terim: Defansif orta saha alacağımızı kim söyledi? Yorumcuların dediğine göre mi transfer yapacağız? Orta sahanın her yerine oyuncu arıyoruz. Biz zaten 10 numarayı da, 8 numarayı de 6 numara oynatıyoruz, Taylan gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt