Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi de kimse galasevgisini zorla takip edin demiyorki. Hem adamı takip edeceksin hem de adamla dalga geçeceksin, sonra da adam sana cevap verince kötü olacak.
Dediğin gibi adamın işi değilken bile işi olanlardan daha iyi istihbarat veriyorsa benim açımdan saygıyı hakkeder. Ha sen saygı duymayabilirsin ama gidip de adamın twitterinde adama sallarsan o da sana cevabını verir. Bu yüzden de eleştiremezsin
Lemina ondan alındı zaten. Seri'yi de gönderirler bence.Cairney onomah oynuyor seri de oynarsa helva gibi os oluyo. Bu kadroyla hangi cesaretle eplye başlamış adamlar ilginç
estagfurullah, insallah ilk kez sen hakli cikarsin![]()
yigitin bir survivor sezonunda kastıgı takipci sayısı ile esitbu süreçte 3.500 takipçi kastı adam
iyi iş
ben de gidecek gibi bir hava sezdim hayırlısısence terim bu ekonomik şartlarda 5 ekime kaa her şey olabilir vs vs derken birini alamayabiliriz mi demek istedi yoksa faslının maaşı fazla gidebilir mi
sen ilkini anlamıssın gibi, ben de gidişine yordum
inşallah ilk kez sen haklı çıkarsın musap
![]()
Kerem Aktürkoğlu neden yoktu bugün. Yedekten girebilirdi Babel'in yerine.
Bizimki de işteGelmez reis.
Modere 7-8 verilmesine karşıyım zaten istenen rakam buysa o an masadan kalkmalıydık.
Sig konusunda ise EPLde Everton dahil 15 takımda falan ilk 11 oynar niye bize gelsin diyorum.
O halde Culyanoyu almak icin neyi bekliyoruz. Fenerin almasını herhal.terimin aciklamasini dinliyorum su an.
birisi 6 no almayacakmisiniz diye sordu
Terim: o nu istedigimi kim diyor?
xx: öyle degil mi
Terim: (kafa isaretiyle senin ben ....). Os nin her yerine ariyoruz.
sanirim 8 veya 10 istiyor
Bca duyum vermiyor mu artik
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Ya arkadaş ne idüğü belirsiz bir herifi nasıl eleştiremiyorum ya, saygı da duymuyorum eleştiriyorum da sonuna kadar.İyi de kimse galasevgisini zorla takip edin demiyorki. Hem adamı takip edeceksin hem de adamla dalga geçeceksin, sonra da adam sana cevap verince kötü olacak.
Dediğin gibi adamın işi değilken bile işi olanlardan daha iyi istihbarat veriyorsa benim açımdan saygıyı hakkeder. Ha sen saygı duymayabilirsin ama gidip de adamın twitterinde adama sallarsan o da sana cevabını verir. Bu yüzden de eleştiremezsin
Pizza sucuklu dönerlibugun ne yedin
culyano nun sözlesmesi feshedilmemis ki daha. yalan cikti oO halde Culyanoyu almak icin neyi bekliyoruz. Fenerin almasını herhal.
Kim?Geldi mi
Dun belhanda gitti dedi hala ses yokDuyumcu dedigin Ozgur ve o zenci adam gibi olmali
Bakin
Adam 1 tweet ati, 1 tane 4-5 saat sonra etobo dediler cop muhabirlerimiz