İzleyemedik bir türlü bilemem ama hoca kiralık göndermek istiyor galibasekidika ?
İzleyemedik bir türlü bilemem ama hoca kiralık göndermek istiyor galibasekidika ?
bu herifi kiralik gondersen kazancin ne olacak yav piyasa fln mi yapacak hoca oyle mi dusunuyo gercektenİzleyemedik bir türlü bilemem ama hoca kiralık göndermek istiyor galiba
Neftçi maçında oynar belki uefaya yazılmışbu herifi kiralik gondersen kazancin ne olacak yav piyasa fln mi yapacak hoca oyle mi dusunuyo gercektenya oynatacaksin 11lik degilse rotsyonda kullanacaksin bunlari yapmicaksan niye aldin bu herifi
90+788 de yaptığı salaklık aklıma geldi soğudum bileİzleyemedik bir türlü bilemem ama hoca kiralık göndermek istiyor galiba
neticesinden sallıyor. şu dönemde o paralar imkansız
neticesinden sallıyor. şu dönemde o paralar imkansız
Luyindama formülü diyorneticesinden sallıyor. şu dönemde o paralar imkansız
m.cengiz karşılıyor
Belhanda'ya güven kalmadı hocam kimsede. O miladini doldurdu yeri dolmazsa da hic değilse cildirmadan maç izleriz. Maçın bitiş düdüğü çalsa bile o adam her an bişey yapıp olay çıkartacak bir tip. Bir adama basarken veya top ayagindayken dualarla izliyoruz atılmasın diye oyundan gerek yok stresearkadaşlar belhandaya 8 numara olarak çok sıcak bakıyorum ben 2 3 m e satılacağına kalsın 8 oynasın ama giderse bu yönetim yerini dolduramaz !
hocam iki seçenek sunuyorum yönetime mi daha güveniyorsun belhandaya mıBelhanda'ya güven kalmadı hocam kimsede. O miladini doldurdu yeri dolmazsa da hic değilse cildirmadan maç izleriz. Maçın bitiş düdüğü çalsa bile o adam her an bişey yapıp olay çıkartacak bir tip. Bir adama basarken veya top ayagindayken dualarla izliyoruz atılmasın diye oyundan gerek yok strese