GSCimbom
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 128

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10,2K
Okunma
737,6K
Sayfa
128/510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Delinin biri bir kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış. Bu arada ne garip garip adamlar buluyorsunuz değerleri 4 milyon 7 milyon. Kim olm bunlar böyle fiyatları uçuk. Ama yalan söylemiyim o Normann kardeşimizi beğendim. Bide ona cm yazanı bulup döveceksin. Adam net kanat oyuncusu.

Parası olan kluplerle gidip konuşmak lazım aslında. X futbolcusu 3m bizde para yok sen al bize kirala seneye sana 5m verelim diye. Taşeron klup bulmak lazim

arkadaşlar belhandaya 8 numara olarak çok sıcak bakıyorum ben 2 3 m e satılacağına kalsın 8 oynasın ama giderse bu yönetim yerini dolduramaz !

arkadaşlar belhandaya 8 numara olarak çok sıcak bakıyorum ben 2 3 m e satılacağına kalsın 8 oynasın ama giderse bu yönetim yerini dolduramaz !
Belhanda'ya güven kalmadı hocam kimsede. O miladini doldurdu yeri dolmazsa da hic değilse cildirmadan maç izleriz. Maçın bitiş düdüğü çalsa bile o adam her an bişey yapıp olay çıkartacak bir tip. Bir adama basarken veya top ayagindayken dualarla izliyoruz atılmasın diye oyundan gerek yok strese

Belhanda'ya güven kalmadı hocam kimsede. O miladini doldurdu yeri dolmazsa da hic değilse cildirmadan maç izleriz. Maçın bitiş düdüğü çalsa bile o adam her an bişey yapıp olay çıkartacak bir tip. Bir adama basarken veya top ayagindayken dualarla izliyoruz atılmasın diye oyundan gerek yok strese
hocam iki seçenek sunuyorum yönetime mi daha güveniyorsun belhandaya mı

Euro 9’a dayanmis,kulupler finansal sikintilar yasiyor,ülkede ekonomik sikintilar var ve ustune birde Corona belasi cikti stadyum gelirleri azaldi

Bu sartlarda buyuk transferler beklemek bana göre haksizlik oluyor

Elimizde zaten 800 bin euro var,bu sartlarda dusuk maliyetli bir orta saha oyuncusu alsak yeterli olacak

Eger satis yapabilirsek tabiki takimdaki diger eksiklikleri kapatmak gerekir yani kanat oyuncusu ve bir orta saha daha Ama henuz satis yapamadik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt