0,7 tombow ucuynan beraber 120 ye okutalımO kalem en az 100tl eder kazik yemisiz
0,7 tombow ucuynan beraber 120 ye okutalımO kalem en az 100tl eder kazik yemisiz
Aga sizin gibi adamlara oldugu surece Taylanlar Omerler ne yapsa yaranamayacak.Aynisin Burak'a yaptiniz yillarca adam harika sezon gecirirken bile bi gol kacirdigi anda adami yerden yere vurdunuz Taylan ve Omer yeteneksiz olabilir ama en azindan Takimi icin elinden geleni yapan adamalar gecen sene Taylan Omer gibi 6 veya 7 oyuncumuz olsaydi bazi maclarsa o kadar ezilmezdik birakin artik su yerli dusmanligini bi zahmetonların çöpleri domine eder buraları ya, adamlardan bruno fernandes çıkıyor biz taylan'lardan ömer'lerden medet umuyoruz normal beğenmemeleri sıradan topçuları
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Neyse size bir soru. Verilen cevaplar beni şaşırttı, bakalım buradan ne çıkacak.
40 ₺ vererek satın aldığınız bir kalemi, 50 ₺' ye sattınız. Sattığınız kalemi 60 ₺ vererek geri alıp, 70 ₺' ye sattınız.
Kar / zarar durumunuz nedir ?
442de oynatmak daha iyi.Dalga geçenler olacaktır ama Onyekuru yerine isterim ben Kayode'yi. Oyun anlayışı direkt Fatih Hoca'ya uyum sağlar. Kanatta kullanabiliriz. Forvet arkasında kullanabiliriz. Özellikle derbilerde çok can yakar bence.
Cevap 20 arkadaşlar.
Sondan geriye gidin.
70 liraya sattınız halbuki 60a almıştınız yani 10 lira kar etmişsiniz.
Cebinizde 60 lira var, bunun 50 lirası, 40 liraya aldığınız kalemden gelmiş.
Yani bu süreçte cebinizde 50 lira olması alış verişleri yapmaya yeterli.
Sonuçta 70 lira kazandığınız için de 20 lira karınız var.
40la başladın da 50ye satıp 60a almak için 10 lira daha koyman gerekiyor cebinden. Yani 50 ile başlayıp 70le bitiyor.30 lira kar bence. İşe 40 kağıt ile başlıyorsun 70 ile bitiriyorsun. Tabi sadece matematik yapacak olursan 20 kar.
Ayrıca ben ne anlarım ekonomik hesaplardan yav
Lan @Emrah Duvar senden ne kar ederim ha
Riske girip 20 diyorum.Neyse size bir soru. Verilen cevaplar beni şaşırttı, bakalım buradan ne çıkacak.
40 ₺ vererek satın aldığınız bir kalemi, 50 ₺' ye sattınız. Sattığınız kalemi 60 ₺ vererek geri alıp, 70 ₺' ye sattınız.
Kar / zarar durumunuz nedir ?
Aga sizin gibi adamlara oldugu surece Taylanlar Omerler ne yapsa yaranamayacak.Aynisin Burak'a yaptiniz yillarca adam harika sezon gecirirken bile bi gol kacirdigi anda adami yerden yere vurdunuz Taylan ve Omer yeteneksiz olabilir ama en azindan Takimi icin elinden geleni yapan adamalar gecen sene Taylan Omer gibi 6 veya 7 oyuncumuz olsaydi bazi maclarsa o kadar ezilmezdik birakin artik su yerli dusmanligini bi zahmet
Skor 2-0'dayken Emre bir top kaptırdı orta sahada herkes ilerdeyken...
O top gol olsa ciddi sıkıntı çıkardı o maçta. Allah'tan stopere denk geldi o pozisyon.
Emre iç oynayacaksa böyle sürpriz hatalara hazırlıklı olun. O top her zaman kaçmaz normalde o hatayı direk gol olarak cezalandırırlar.
Tarzı bence uygun değil mesela Arda iç olsa aynı pozisyonda o topu kaptırmazdı. En kötü faul alırdı orada.
teknigin iyi ama gelistirmen lazimBelhandayi geçen maçta beğenen arkadaşlara şaşırıyorum .Adam o kadar kotu oynamis ki takım iyi oynayınca oda bundan faydalanıyor iyi gibi gözüküyor .Bu antep maçında iyi bir oyincu olsa onun yerinde iki gol atardı iki üç de attirirdi.İddia ediyorum emre çolak gelsin daha iyi oynar belhanda dan taraftar istemiyor işte
Cevap 20 arkadaşlar.
Sondan geriye gidin.
70 liraya sattınız halbuki 60a almıştınız yani 10 lira kar etmişsiniz.
Cebinizde 60 lira var, bunun 50 lirası, 40 liraya aldığınız kalemden gelmiş.
Yani bu süreçte cebinizde 50 lira olması alış verişleri yapmaya yeterli.
Sonuçta 70 lira kazandığınız için de 20 lira karınız var.
teknigin iyi ama gelistirmen lazim