Can Karabacak
Ulubatlı Souness
eger bi camianin kaderi ugur karacanin elinde iseMilletin zihnine işlemiş artık.Bu yuzden de gitmesi lazım.Çunku goruldugu gibi iyi oynasa bile laf ediliyor.
ugur karacanin dedigi yapilmali ustat
eger bi camianin kaderi ugur karacanin elinde iseMilletin zihnine işlemiş artık.Bu yuzden de gitmesi lazım.Çunku goruldugu gibi iyi oynasa bile laf ediliyor.
Belhandayi geçen maçta beğenen arkadaşlara şaşırıyorum .Adam o kadar kotu oynamis ki takım iyi oynayınca oda bundan faydalanıyor iyi gibi gözüküyor .Bu antep maçında iyi bir oyincu olsa onun yerinde iki gol atardı iki üç de attirirdi.İddia ediyorum emre çolak gelsin daha iyi oynar belhanda dan taraftar istemiyor işte
Belhanda sağolsun 3 senede alıştırdı bizi bu kayıplara

olm siz ciddi misinizaslında beğenmek şu yönde, normalde çok kötüydü. bu maçta öyleydi ama takım güzel oynadığından öne çıkmadı, unutuldu saçma sapan pas hataları. saha da rakipte yoktu zaten zorlayan, mücadele gösteren

Bir iki hata yaptı kaptırdı gözden kaçmış sizin ben artık takıntılı olduğum için sadece onu izliyorum toptan nasıl kaçıyor saklanıyor hava topuna çıkmıyor boş koşu yapmıyor gözüm hep üstünde bu maç bir iki ara pası attı ama bu paraya onun gibi 10 adam alınırBegendik derken pas oyununu bozmadı elindeki topu rakibe atmadı pas hatası yapmadı onu dedik
kendi standartına göre şahane oynadı sen gidip üst kademe adamlarla kıyaslarsan tabiki düşük kalır.
Adam kendi standartını aştı
olm siz ciddi misiniz![]()
Ekli dosyayı görüntüle 94215
adamın haziranda sözleşmesi bitiyor yönetim uyuyor mu abi henüz 30 yaşında
3 sene uzatılmalı, gereken derhal yapılsın
Sen ciddi misin? Belhanda gitsin de gelen sdamin hayranı ol sen sende bizde kurtulalımolm siz ciddi misiniz![]()
adamın cebinde 100 tl olsa
40 tlye kalemi aldı
60 kaldı
tekrar sattı 50 ye, cebindeki 110 oldu
geri aldı 60 a cebinde 50 kaldı
tekrar sattı 70 e cebinde 120 oldu
bu kalemi satan adam gelsin belhandayı da satsın
Rengim gozunu seviyim sunu paylasma artik yaw
![]()
bu adami niye kimse almiyor yaw onceden porto’da 1-2 sezon iyi performans gosteren oyunculari kapmak icin kulupler yarisiyordu
Tamam rengim diğer dizi karakterlerine geçiş yapayımRengim gozunu seviyim sunu paylasma artik yaw
Bizim tatafyarinda dediginin tam tersi cikiyor amaTaraftar çöp diyorsa coptur aga. Taraftari her zaman dikkate alacaksin. Geçen sene seri ve nzonzi ile alakali fulham ve roma taraftari ne dediyse çıktı. Uzak durmak lazim
![]()
bu adami niye kimse almiyor yaw onceden porto’da 1-2 sezon iyi performans gosteren oyunculari kapmak icin kulupler yarisiyordu