GSCimbom
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 149

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10,2K
Okunma
737,8K
Sayfa
149/510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhandayi geçen maçta beğenen arkadaşlara şaşırıyorum .Adam o kadar kotu oynamis ki takım iyi oynayınca oda bundan faydalanıyor iyi gibi gözüküyor .Bu antep maçında iyi bir oyincu olsa onun yerinde iki gol atardı iki üç de attirirdi.İddia ediyorum emre çolak gelsin daha iyi oynar belhanda dan taraftar istemiyor işte

aslında beğenmek şu yönde, normalde çok kötüydü. bu maçta öyleydi ama takım güzel oynadığından öne çıkmadı, unutuldu saçma sapan pas hataları. saha da rakipte yoktu zaten zorlayan, mücadele gösteren

1600084801477.png

adamın haziranda sözleşmesi bitiyor yönetim uyuyor mu abi henüz 30 yaşında
3 sene uzatılmalı, gereken derhal yapılsın

Begendik derken pas oyununu bozmadı elindeki topu rakibe atmadı pas hatası yapmadı onu dedik
kendi standartına göre şahane oynadı sen gidip üst kademe adamlarla kıyaslarsan tabiki düşük kalır.
Adam kendi standartını aştı
Bir iki hata yaptı kaptırdı gözden kaçmış sizin ben artık takıntılı olduğum için sadece onu izliyorum toptan nasıl kaçıyor saklanıyor hava topuna çıkmıyor boş koşu yapmıyor gözüm hep üstünde bu maç bir iki ara pası attı ama bu paraya onun gibi 10 adam alınır

adamın cebinde 100 tl olsa
40 tlye kalemi aldı
60 kaldı
tekrar sattı 50 ye, cebindeki 110 oldu
geri aldı 60 a cebinde 50 kaldı
tekrar sattı 70 e cebinde 120 oldu

bu kalemi satan adam gelsin belhandayı da satsın

Direk matematik olarak yaz, bu kadar tavaya gerek yok

R: -40+50-60+70 = 20€ Kar

6-7. Sınıf okul imtanı

GSC Transfer İstihbarat Şefi

Son düzenleme:
bu dumbiya denen herif nasıl bir oyuncu ?

ağır vasıta bir defansif orta saha ise bence işimize yaramaz. zaten takım genel olarak ağır.

g.antep maçında takımın gözümüze iyi gözükme sebeplerinden biri taylan, emre, belhanda orta sahasının top rakipteyken baskı yapabilmesiydi. tabi içlerinde gerçek anlamda defansif özelliklere sahip bir oyuncu olmadığı için bu baskı zaman zaman aleyhimize döndü.

bize tarz olarak hızlı, atlet ve temaslı oynayan bir defansif orta saha gerektiği kanaatindeyim. özellikle ön taraftaki yaşlı ve ağır oyuncularımızı hesaba katarsak her maç orta sahayı istediğimiz şekilde tutamayız.

eğer belhanda giderse onun yerine de ofansif özellikleri iyi olan, hücumu şekillendirebilecek, organizatör bir adam lazım.

yani 2 farklı tür orta sahaya ihtiyacımız var. bir de hızlı kanat oyuncusu şart.

bu 3 transfer ya olacak ya da bu sezon da kabus olacak. ortası yok bu işin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri