duyum yok ya
şu saracchi'yi 1 sene daha uzatmak lazım ya sol bek aramakla uğraşmayalım gene
evet sizin de kabusunuz!Ne bu Can (Karabacak ile Esmer)'in rüyası mı
Fatih hocam orta saha oyuncularımızdan daha teknik
neutral ve diplomatik 1 şekilde tatava yapmayı bırakıp nöbete dewam edelim1. Vay be Ben bile Edit sayısına şaşırdım, lakin o matematik formülü kanımca, 100% emin olmasam da, baştan yazdımı düşünüyorum.
Editler daha çok etrafındaki elementler idi. Zaten kafadan "0 Edit" ile yapılıyor bu "matematik olarak düşünmeyi"
Alma = "-" oluyor / Satma = "+" oluyor Sayıları ekledin vakit formül bitmiş oluyor.
Kafada toplayıp, daha kısa: [10+10=+20]
2. Eyvallah, elbette biraz daha neutral ve diplomatik bir şekilde yazabilirdim, kimseyi incitmek istemedim matematik bilgisinden dolayı. Burda beraberce şakalaşmak niyetimiz. Süper Mod olarak sana sununal bu hassas Edit teknik imkanları ve bilgilerini kamuoyuna izinsiz duyurdunu hayretle izledim. Bel altı foul Vuruşu olsa da, iyi bir kontra verdin
GSC Transfer İstihbarat Şefi

duyum yok ya
Brooks eyvallah ondan iyi ama Robin Knoche'yi bile kesememiş daha fazla Tisserand güzellemesi yapmaya gerek yok benceSon iki senede sakatliktan tek 2 mac kacirmis. Oynamamasin sebepi ondan daha iyi stoperlerinin olmasi.
Edit No1:Heh benim anlatmaya çalıştığım bu. Matematik hesabından da öte bu sarmal hep devam ediyor.
Sen kazandığın her parayı bir sonraki ürünü almak için kullanıyorsun. Kazandığın kar reel olmuyor.
Ben onu anlatmaya çalışıyorum ama hesap kitap bilmiyoruz durumuna düştük. :red:
Chelsea, kadrosuna kattığı yıldız oyuncularla Avrupa futbolunda yaz transfer sezonunda adından sıklıkla söz ettiriyor.
= 223,20 milyon europl chelsea'nin bu seneChelsea, kadrosuna kattığı yıldız oyuncularla Avrupa futbolunda yaz transfer sezonunda adından sıklıkla söz ettiriyor.
❍ Kai Havertz
❍ Timo Werner
❍ Hakim Ziyech
❍ Ben Chilwell
❍ Thiago Silva
❍ Malang Sarr
= 223,20 milyon euro
bi neymar parasına tertemiz transferler, chelsea şampiyonluğu zorlar mı sizce?
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu sene degil ama bidaki sezon olabilirler.Chelsea, kadrosuna kattığı yıldız oyuncularla Avrupa futbolunda yaz transfer sezonunda adından sıklıkla söz ettiriyor.
❍ Kai Havertz
❍ Timo Werner
❍ Hakim Ziyech
❍ Ben Chilwell
❍ Thiago Silva
❍ Malang Sarr
= 223,20 milyon euro
bi neymar parasına tertemiz transferler, chelsea şampiyonluğu zorlar mı sizce?
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi