GSCimbom
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 159

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10,2K
Okunma
737,9K
Sayfa
159/510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1. Vay be Ben bile Edit sayısına şaşırdım, lakin o matematik formülü kanımca, 100% emin olmasam da, baştan yazdımı düşünüyorum.
Editler daha çok etrafındaki elementler idi. Zaten kafadan "0 Edit" ile yapılıyor bu "matematik olarak düşünmeyi"

Alma = "-" oluyor / Satma = "+" oluyor Sayıları ekledin vakit formül bitmiş oluyor.
Kafada toplayıp, daha kısa: [10+10=+20]

2. Eyvallah, elbette biraz daha neutral ve diplomatik bir şekilde yazabilirdim, kimseyi incitmek istemedim matematik bilgisinden dolayı. Burda beraberce şakalaşmak niyetimiz. Süper Mod olarak sana sununal bu hassas Edit teknik imkanları ve bilgilerini kamuoyuna izinsiz duyurdunu hayretle izledim. Bel altı foul Vuruşu olsa da, iyi bir kontra verdin :)

GSC Transfer İstihbarat Şefi
neutral ve diplomatik 1 şekilde tatava yapmayı bırakıp nöbete dewam edelim ;D

Beşiktaş ve Fatih Karagümrük, Brighton’un serbest konumda olan futbolcusu Ezequiel Schelotto için yarış halinde.(Nicolo Schira)

Karagumruk'un teklifi daha iyimis sanirim.

Heh benim anlatmaya çalıştığım bu. Matematik hesabından da öte bu sarmal hep devam ediyor.

Sen kazandığın her parayı bir sonraki ürünü almak için kullanıyorsun. Kazandığın kar reel olmuyor.

Ben onu anlatmaya çalışıyorum ama hesap kitap bilmiyoruz durumuna düştük. :red:
Edit No1:
Yapmadan duramadim kusura bakma :D

Ama ikinci işlem (+20) sonrası sen "parayı bir sonraki ürünü almak için" kullanMıyorsun... iki işlem.(+10 ve +10) sonrası olay kapanıyor. Sen bu ufak kapalı hesaplamayı sınıfta da bir imtan sorusu gibi düşün. Enflasyon, Reel kazanç vs teorileri burda etkisi yok.

o 20,- Cebine koyup BİM'e gidiyorsun şeker çekirdek fln alıyorsun

GSC Transfer İstihbarat Şefi

Chelsea, kadrosuna kattığı yıldız oyuncularla Avrupa futbolunda yaz transfer sezonunda adından sıklıkla söz ettiriyor.

❍ Kai Havertz
❍ Timo Werner
❍ Hakim Ziyech
❍ Ben Chilwell
❍ Thiago Silva
❍ Malang Sarr

= 223,20 milyon euro

bi neymar parasına tertemiz transferler, chelsea şampiyonluğu zorlar mı sizce?

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

omar elabdellaoui

• 258
    bahsedilen menajer ücreti dahil toplam maliyeti, ahmet çalık'ın toplam maliyeti ile neredeyse aynıdır. gençlerbirliğine 2,5 milyon euro bonservis ödeyince sıkıntı yok ama menajere 2 milyon euro (ki çoğunluğu imza parası) komisyon ödeyince ooouuuuvv.
    "6,5 milyon euro sağ bek için çok, aslında bizim ödememiz gereken rakam daha az olmalı" diyeni anlarım ama sadece bonservisi 5 edecek adamı 6,5 milyon euro maliyetle bitirmek çok iyi bence...

-gurrpegi

Chelsea, kadrosuna kattığı yıldız oyuncularla Avrupa futbolunda yaz transfer sezonunda adından sıklıkla söz ettiriyor.

❍ Kai Havertz
❍ Timo Werner
❍ Hakim Ziyech
❍ Ben Chilwell
❍ Thiago Silva
❍ Malang Sarr

= 223,20 milyon euro

pl chelsea'nin bu sene

❍ Kai Havertz
❍ Timo Werner
❍ Hakim Ziyech
❍ Ben Chilwell
❍ Thiago Silva
❍ Malang Sarr

= 223,20 milyon euro

Bu sene degil ama bidaki sezon olabilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri