Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 42.661
- 45.184
- 4.338
Özgürun yazdığını gorunce kucagimdan 10 aylık bebemi düşünüyordum neredeyse .. artık bir tüyo ver reyis kuruduk kaldik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kral hakli.
Ön libero değil ya o çocuk. Pasör, şutör bir deep playmaker.Yani moder bizim istediğimiz tarz bir ön libero mu emin değilim
kadir heis pm
Aman hocam dikkat et yavru aslanaÖzgürun yazdığını gorunce kucagimdan 10 aylık bebemi düşünüyordum neredeyse .. artık bir tüyo ver reyis kuruduk kaldik
@Özgür Ayten üzme su minik aslani. belhanda gitti diye teyit et yine + transfer yapilacak mi ..Özgürun yazdığını gorunce kucagimdan 10 aylık bebemi düşünüyordum neredeyse .. artık bir tüyo ver reyis kuruduk kaldik
O kadroyla düşmemeleri sürpriz olur zaten, championship seviyesindelerUmarım inşallah düşerlerde bidahada geri dönemezler. Zaten düşmeye aday ilk takım gibiler.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bas harfi P olan bı oyuncu gelebılır
Hayır benim kastım o değildi. Ok twitterda hakaret edene cevap vermekte özgürdür, hakaret işin ayrı bir boyutu hele de takip edip yapıyorlarsa.
Lakin diğer duyumcularla/muhabirlerle sürekli billur geçiyor gördüğüm kadarıyla ee onların söylediği de belki doğrudur ama olmuyordur? Sadece kendi duyumları için mi geçerli bir durum? O diğerleri sallıyor deyip alay edebiliyorsa, kendisi bilemeyince de başkaları ona laf atabilir.
onur gayet normal bi yorum yapmıs bence cihan@Onur Adıbelli sakin ol
Burada kavga istemiyoruz Can, tartışmaya dönebilecek yorumların önünü kesmek için herkesin sakin olması lazım.onur gayet normal bi yorum yapmıs bence cihan