Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşler yolunda gidiyor gibi transfer hususunda
creepy.gif

Burada seni değil adama hakaret edenleri kastediyorum. Adam, hesabına girip abuk sabuk yorum yapanlara tabi ki hakketiği gibi cevap verecek.
Hayır benim kastım o değildi. Ok twitterda hakaret edene cevap vermekte özgürdür, hakaret işin ayrı bir boyutu hele de takip edip yapıyorlarsa.

Lakin diğer duyumcularla/muhabirlerle sürekli billur geçiyor gördüğüm kadarıyla ee onların söylediği de belki doğrudur ama olmuyordur? Sadece kendi duyumları için mi geçerli bir durum? O diğerleri sallıyor deyip alay edebiliyorsa, kendisi bilemeyince de başkaları ona laf atabilir.

Moder çok zor abi , etebo 6 numara oynuyor olsa tamam derdim ama geçen seneki gibi karıştırır işleri.

Firsat ttansferi bonservissiz olduguna gore
Julyano
Pastore
Bu ikisinden baska bonservissiz olmaz. Sigurdsson, Radja ve Alex Texeira icin mutlaka para isterler

özgür genel olarak bir derlermısın transfer bilgilerini ? net olarak bitmeye yakın isim varmı

Harbi bugün ki maçların kadrolara bakıyorum hepsi aynı. Arsenal El nenyi bile oynatıyor. Herkes ayağını yorganına göre uzatıyor anlaşılan. Bu sezon 2.dalgayı da hesalıyor olabilirler
Arsenal'de Gouenduzi götü kalktı diye yollanmak isteniyor ama talip çıkmadı, ben PSG alır diyordum.

O gitmeyince adam da alamadılar mecbur Elneny oynuyor. Luiz sağlam olsa belki Ceballos oynar ama kimse gitmezse Elneny bayağı maça çıkar gibi şu kadroda.

Cairney varken zaten bence Seri oynamaz, bugğn oynayan Reesin yerine lemşna girer seri enfazla yedek olur. Fulhamın kadrosu leş yalnız lemina işini bozana kadar insan gider stoper forvet kanat falan alır
Umarım inşallah düşerlerde bidahada geri dönemezler. Zaten düşmeye aday ilk takım gibiler.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okay da Moder gibi oldu, o defter kapandı diyeli çok oldu sanki ama kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilim
Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilsen yazma o zaman birader. Adam sana düzgünce bir soru sormuş. Sanki karşıdaki dağları sen yaratmışsın gibi neyin artistliğini yapıyorsun burada.

50 kişi menşın atıyor sana, milleti insan yerine koyup cevap bile vermiyorsun ama ne hikmetse en ufak eleştiride damlıyorsun.

Muazzam kafa cidden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt