- 1 Ağustos 2014
- 63.988
- 75.280
- 4.338
İşler yolunda gidiyor gibi transfer hususunda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşler yolunda gidiyor gibi transfer hususunda
Yani moder bizim istediğimiz tarz bir ön libero mu emin değilimevet moder kamil ve sigurdson işte
Hayır benim kastım o değildi. Ok twitterda hakaret edene cevap vermekte özgürdür, hakaret işin ayrı bir boyutu hele de takip edip yapıyorlarsa.Burada seni değil adama hakaret edenleri kastediyorum. Adam, hesabına girip abuk sabuk yorum yapanlara tabi ki hakketiği gibi cevap verecek.
Arsenal'de Gouenduzi götü kalktı diye yollanmak isteniyor ama talip çıkmadı, ben PSG alır diyordum.Harbi bugün ki maçların kadrolara bakıyorum hepsi aynı. Arsenal El nenyi bile oynatıyor. Herkes ayağını yorganına göre uzatıyor anlaşılan. Bu sezon 2.dalgayı da hesalıyor olabilirler
Umarım inşallah düşerlerde bidahada geri dönemezler. Zaten düşmeye aday ilk takım gibiler.Cairney varken zaten bence Seri oynamaz, bugğn oynayan Reesin yerine lemşna girer seri enfazla yedek olur. Fulhamın kadrosu leş yalnız lemina işini bozana kadar insan gider stoper forvet kanat falan alır
hauge gelsin
Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilsen yazma o zaman birader. Adam sana düzgünce bir soru sormuş. Sanki karşıdaki dağları sen yaratmışsın gibi neyin artistliğini yapıyorsun burada.Okay da Moder gibi oldu, o defter kapandı diyeli çok oldu sanki ama kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilim