GSCimbom
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 179

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10,2K
Okunma
738K
Sayfa
179/510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duyum mu abi ? yoksa rodopun yazdığından mı çıkardın ?
Duyum da geçenlerde aynı kişi Belhanda için de gitti demişti, Rodop da yazınca iki kişinin aynı şeyi söylemesi işkillendirdi.

Edit : Linnesle ilgili bir şey yok benim bildiğim, sonra sövmeyin kendi tanıdığıma inanmıyorum transfer mevzulatında normalde.

İki beki de yedekleyen bi herifi şu aşamada göndermek gerizekalılık olur. Şener ve Emre Taşdemir'in ikisini topla çeyrek adam etmezler.

Ha ek olarak; Linnes zaten müthiş bir profesyonel ama gitmeyi kabul ederse adamlığın kitabını yazar, net.
Yani 1.4 milyon euro maaşı bırakan adamın ismini yeni antrenman tesisine filan vermek lazım. Avrupa'da 500 bin Euro'dan 1 kuruş fazla kazanamaz. Hele ülkesine dönerse, bu rakamı bile bulamaz.
Valla öz cimbomlu olsam bile ben gitmeyi kabul etmezdim.

Belhandanın gidişi Gomis işine benzemesin ? Tamam gomis çok daha performans veriyordu ama Belhandayı gönderip oyuncu almayabilirler şaşırmam.Özellikle maaşlara falan yatırabilirler o parayı.

Tempo yapabilen Taylan&Saracchi ve Omar gibi adamların takımın çehresini nasıl değiştirebildiğini gördük ancak bu gibi adamların sayısının arttığı zaman Arda&Feghouli veya Falcao gibi adamların sahada kalması anlam kazanır

Bir şekilde bu oyuncuların sayısını arttırmamız gerekiyor işin transfer boyutunu geçtim Belhanda/Babel filan çok ekstra şekilde satılmazsa transfer olmayacak bunu tartışmaya gerek yok benim için bundan sonra transfer gerçekleşirse çok ekstra olurdu ancak Antep maçındaki 11 oyuncuya ek olarak tempo yapabilecek adamları eklememiz gerekiyor Etebo/Ömer/Sekidika vs. vs. bu listeyi arttırmak gerekiyor sadece 11 oyuncusu olarak düşünmek değil 12. 13. oyuncumuz olması lazım ki Antep maçındaki 60. dakikadan sonra yaşadığımız düşüşü toplayabilelim bu adamların eğer Fatih Terim Arda&Feghouli ve Falcao üçlüsünü sahada tutacaksa arkalarında çok fazla tempo yapan adamlar olması gerekiyor

Mesela Omar öyle oynadı ki Antep maçında Feghouli'nin arkasında tüm pis işleri yaptı geldi gitti mücadele etti Feghouli için ballı kaymak oldu resmen Omar'ın bu performansı bir şekilde Fatih Terim'in pas oyunu dediği şeye tempo katmak zorundayız

İşte o istediği adamların alınması lazım.Merkezi kuramazsan olmaz.İnşallah alınır.Alacakları 2 ortasaha yav aylardır hem hocaya hem taraftara işkence ediyorlar.

rastgele adı var diye adam da almasınlar hem takıma artı değer katacak hem de para kazandıracak adamlardan devam edelim

büyükler arasında en rahat biziz bu sene de takım zevk versin modern oyundan esintiler versin varsın şampiyonluk da 1 sene daha bekleyelim ama yeter ki o vizyonu görelim

Belhandanın gidişi Gomis işine benzemesin ? Tamam gomis çok daha performans veriyordu ama Belhandayı gönderip oyuncu almayabilirler şaşırmam.Özellikle maaşlara falan yatırabilirler o parayı.

Bence hoca bu sefer yeni oyuncu hazir olmadan izin vermez. Hele Belhanda diye. Yani diger oyuncun transferi icin tek bizim imza eksik olursu evet der bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt