Eee var mı yeni bi gelişme
Aynen yazdıgını silerkende sacma sapan şeyler oluyoAllah aşkına mobil tarayıcıyla girdiğimizde şu forumun klavye sorununu düzeltin ya. Tam mesaj yazıyoruz kendi kendine kapanıyor ekran abidik kubidik yerlere tıklıyor
daha fazla konusamam bu konuda üstat dikkat çekmek istemem
1 tane haberi yok habire sallitor guya 2 tane guney amerikadan geluyordu falan filan dusurmeyin su adami surayaDoğru Etebo'yu hiç dilinden düşürmedi geldi gelecek diye
te allam ya
İrfan Can Kahveci gelir mi Belhanda’dan gelen bonservisle ?
Nolmus?Çatıya molotof atmış Okay.
Cagliariye gider
Nolmus?
Galatasaray SK
Güncel transfer bilançosu: +755 Bin €
Bu saatten sonra alabileceğimiz oyuncu bütçesi bu Belhanda/Babel filan gitseler bile takıma hiçbir bonservis getirisi olmayacağını biliyoruz hepimiz en fazla ikinci bir Etebo benzeri transfer daha olur bu saatten sonra
Oğulcan net kötü transfer benim gözümde kanat oyuncusu olarak da forvet olarak da çok doğru bir transfer değil benim gözümde Oğulcan transfer edilene kadar Ali Yavuz'u A takıma kazandırma derdinde olsak daha iyiydi
Gidecekleri kulüpler de alacakları maaşı bonservise yansıtır, maaşlarını biz öderiz muhtemelen.Galatasaray SK
Güncel transfer bilançosu: +755 Bin €
Bu saatten sonra alabileceğimiz oyuncu bütçesi bu Belhanda/Babel filan gitseler bile takıma hiçbir bonservis getirisi olmayacağını biliyoruz hepimiz en fazla ikinci bir Etebo benzeri transfer daha olur bu saatten sonra
Katılıyorum kesinlikle sadece Etebo konusunda ben ümitliyim bir şekilde bu takıma tempo yapabilen fizik üstünlüğü olan oyuncular katmamız lazım Etebo 'yu bilemem nedir ne değildir ama bu takıma tempo katması fizik gücünü yukarı çıkarabilmesi bile benim için ekstra olurEtebo’ da kapalı kutu ne vereceği belirsiz
Kerem’den pek ümitli değilim en fazla Sinan gümüş olur
Oğulcan konusunda katılıyorum gereksiz
Arda olsa da olur olmasa da olurdu
Fatih yedek kaleci olarak idare eder
Emre Kılınç iyi transfer
Omar süper transfer
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi