Defolsunda. Umarim kirmizi yemez yinepeh
fb maçında sahada ondan sonra gider gidecekse
Defolsunda. Umarim kirmizi yemez yinepeh
fb maçında sahada ondan sonra gider gidecekse
Kimmis o ? Ts galiba| Ezequiel Garay: "Türkiye'de şampiyonluk yaşamış takımlardan biriyle görüşüyorum. Kararımı kısa süre içerisinde vereceğim"
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu çaresizlikten dersimizi alalım yeterli reis umarım artık Marcao & Luyindama transferlerine yöneliriz Kamil/Moder gibi oyuncuların arkasından bakmak zorunda kalmayız Belhanda'yı veya Babel'i Feghouli'yi satamadığımız içinbaska çare yok ki reis oyuncu almak için kanat lazım ortasaha lazım
Tamam herkesin bir beklentisi vardı forumda Taylan'dan ama gerçekten bu kadar iyi performans vereceğini düşünmüyordum tebrik ediyorum Taylan'ı ilk geldiği dönemdeki Taylan gibi değil kesinlikle şu anda
Umarım büyük bir saçmalık yapmaz Taylan şu performansıyla alternatif olmaktan öteye gider
Bisi dicemde daha adam ne yapacak savunma yapti top caldi top tasidi pas hatasi cok az yapti hizli tek toplar yapti derin oynadi iki uc tane sut attiBişi dicem de abartmıyor muyuz? Ben muazzam performans felan göremedim...
Günay belki de maçın oyuncusu oldu aklıma geldikçe sövüyorum o kadar ekstra performans göstermese lige yaptığımız girişle dosta düşmana korku verirdik 9 kurtarış bir daha hayatında yapabilecek mi acaba ?Süper Lig 1. hafta:
En fazla gol girişimi: Galatasaray
Pas Başarı Yüzdesi en yüksek takım: Beşiktaş %88
Rakibine en az gol girişimi imkanı veren takımlar: Hatayspor, Galatasaray, Göztepe
En çok kurtarış yapan kaleci: Günay (9)
Yabancı sınırı gelmeyecek bana göre.uzun süreli başarılı olmak istiyorsak yerli havuzunu genişletmek gerekiyordu.. maalesef bu sene de bunu gerçekleştiremedik.
Muazzam performans anlayışın kafasında götürüp rövaşata atmaksa sen futbol izleme kardeşBisi dicemde daha adam ne yapacak savunma yapti top caldi top tasidi pas hatasi cok az yapti hizli tek toplar yapti derin oynadi iki uc tane sut atti
Ne istiyorsun topu bizim kaleden alip kafasinin uzerinde goturup rovosata ile golmu atsin ?
Dogru ama daha iyi şut atabilirBisi dicemde daha adam ne yapacak savunma yapti top caldi top tasidi pas hatasi cok az yapti hizli tek toplar yapti derin oynadi iki uc tane sut atti
Ne istiyorsun topu bizim kaleden alip kafasinin uzerinde goturup rovosata ile golmu atsin ?
feghouli sağolsunGünay belki de maçın oyuncusu oldu aklıma geldikçe sövüyorum o kadar ekstra performans göstermese lige yaptığımız girişle dosta düşmana korku verirdik 9 kurtarış bir daha hayatında yapabilecek mi acaba ?