GSCimbom
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 181

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10,2K
Okunma
738K
Sayfa
181/510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray SK
Güncel transfer bilançosu: +755 Bin €

Bu saatten sonra alabileceğimiz oyuncu bütçesi bu Belhanda/Babel filan gitseler bile takıma hiçbir bonservis getirisi olmayacağını biliyoruz hepimiz en fazla ikinci bir Etebo benzeri transfer daha olur bu saatten sonra

Galatasaray SK

Bu saatten sonra alabileceğimiz oyuncu bütçesi bu Belhanda/Babel filan gitseler bile takıma hiçbir bonservis getirisi olmayacağını biliyoruz hepimiz en fazla ikinci bir Etebo benzeri transfer daha olur bu saatten sonra

Çok geç kaldılar çok.Hoca laf çakmadı ama gerçek bu.

Oğulcan net kötü transfer benim gözümde kanat oyuncusu olarak da forvet olarak da çok doğru bir transfer değil benim gözümde Oğulcan transfer edilene kadar Ali Yavuz'u A takıma kazandırma derdinde olsak daha iyiydi

Etebo’ da kapalı kutu ne vereceği belirsiz
Kerem’den pek ümitli değilim en fazla Sinan gümüş olur
Oğulcan konusunda katılıyorum gereksiz

Arda olsa da olur olmasa da olurdu
Fatih yedek kaleci olarak idare eder

Emre Kılınç iyi transfer
Omar süper transfer

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray SK

Gidecekleri kulüpler de alacakları maaşı bonservise yansıtır, maaşlarını biz öderiz muhtemelen.

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Etebo’ da kapalı kutu ne vereceği belirsiz
Kerem’den pek ümitli değilim en fazla Sinan gümüş olur
Oğulcan konusunda katılıyorum gereksiz

Arda olsa da olur olmasa da olurdu
Fatih yedek kaleci olarak idare eder

Emre Kılınç iyi transfer
Omar süper transfer

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Katılıyorum kesinlikle sadece Etebo konusunda ben ümitliyim bir şekilde bu takıma tempo yapabilen fizik üstünlüğü olan oyuncular katmamız lazım Etebo 'yu bilemem nedir ne değildir ama bu takıma tempo katması fizik gücünü yukarı çıkarabilmesi bile benim için ekstra olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt