Umut Şimşek
Büyük Kaptan
Benim anlamadağım bu haberin kaynağı neydi zaten.
Sazan gibi atladık.
Sazan gibi atladık.
Caner ile Mensah'i sorar misin kendilerine
Vefasız değilim yau. Ama bir gerçek var ki 34 yaşında. Kaleci konusunda çok nadir sıkıntı çektik ama Muslera da muhakak ülkesinde forma giymek isteyecektik. Yerine şimdiden adam almalıyız bence.Muslera'nin yaslanmasi icin bir 3-4 senesi daha var yav.
Bu kim yaw kendisini ne sanıyor. Gelsin sülalesini eğitelim.
bazılarınıza FIRÇA atacağım
Bence daha cok erken, eger Muslera kariyerini bizde noktalamak istiyorsa tabi yoksa bilemem. 2 sene sonra alirsin genc bir kaleci, onu da 1 yil kiraya verirsin sonra yavas yavas Muslera ile rekabete sokariz.Vefasız değilim yau. Ama bir gerçek var ki 34 yaşında. Kaleci konusunda çok nadir sıkıntı çektik ama Muslera da muhakak ülkesinde forma giymek isteyecektik. Yerine şimdiden adam almalıyız bence.
Marcao mu gidiyoStop-er gidecek mi demek istemiş yoksa ben mi yanlış anladim
Duayen diyebilir miyiz?Rodop'a denyo denyo yazanların zeka seviyesi yok denecek kadar azdır.
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Geçen seferde öyle bir şey demişti bu herif şimdi de onu ima ediyor benceMarcao mu gidiyo![]()
Bu dediğini bizim yönetim mi yapacak.? Bizde gidenlerin yeri dolmuyor maalesef. Beceremiyorlar bu transfer işini.Bence daha cok erken, eger Muslera kariyerini bizde noktalamak istiyorsa tabi yoksa bilemem. 2 sene sonra alirsin genc bir kaleci, onu da 1 yil kiraya verirsin sonra yavas yavas Muslera ile rekabete sokariz.