Neyse kolpayi bırakıp Julyanolu kadrolar yapalim.
Demeyiz ama mal gibi herifin üstüne gitme saçmalıklarını bırakalımDuayen diyebilir miyiz?
Radjahazar_buyuka: Belhanda, ücretinde indirime gidip sözleşme uzatmak istediğini yönetime bildirdi via @SarperSesli
![]()
Çok kral bir hareket yalnız. Üstüne karısını boşamıştır.Fatih Altaylı: "Galatasaray'ın çalıştığı menajer D'Avila, kayınpederini dolandırmış. D'Avila'nın kayınpederi bize bilgi, belge yolladı beni dolandırdı diye. Galatasaray'ın bu menajerle çalışmaması lazım. Bütün kulüplerde böyle durumlar vardır. İş TFF'ye düşüyor." (Bloomberg)
Zaten Muslera'nin yeri dolmayacak renktas, bizde Sneijder gitti yerini dolduramadik. Gomis gitti her sene santrafor aldik. Melo gitti oyle. Yani Muslera'dan sonra buyuk ihtimalle bir 10 yil kaleci arayisimiz devam eder. Gecmis bunu boyle gosteriyor.Bu dediğini bizim yönetim mi yapacak.? Bizde gidenlerin yeri dolmuyor maalesef. Beceremiyorlar bu transfer işini.
Belhanda + babel. Ama defans son opsiyon olarak gidebilirmksStop-er gidecek mi demek istemiş yoksa ben mi yanlış anladim